Abimler gelmedi oturyorum öyle
Gelmeyecek miAbimler gelmedi oturyorum öyle![]()
Gelmeyecek mi![]()
Yok kız 2 kilo alayım yeterYe ye bayağı güç kaybetmişsin sen alacaksın o 4 kiloyu![]()
![]()
Yok kız 2 kilo alayım yeteryedekte kalsın diğeri
![]()
Ah ah önden yapsaydık biterdi şimdiyeSen bilirsin abim aradı geç gelecekmiş gelene kadar devam edelim isterseniz![]()
Ah ah önden yapsaydık biterdi şimdiyeee hadi devam edelim
Benden bulaşmıştır.
@xdragxx yoktu ama. Tw yok ki haber salsaydıkE Dedim ben devam edelim diye![]()
@Angelica 9 numarayı aç 500.000 çıkması imkansız alt alta 500.000 nerede görülmüş![]()
Forumun dengesini bozuyorsunBenden bulaşmıştır.![]()
Yalnız olmuştu daha önce@Angelica 9 numarayı aç 500.000 çıkması imkansız alt alta 500.000 nerede görülmüş![]()
100.000 civarı bir şey olabilir sen tam mavi izlenimi vermedin o kutuya dair ama 500.000 den iyidirForumun dengesini bozuyorsun
------
Yalnız olmuştu daha önceama tabi hep olacak diye bir şey yok
![]()
Evet yok, dün ne demişti hatırlamıyorum. Açalım mı? Eğer 500.000 çıkarsa @Tolstoyevski yarışınca alacağı paranın bir kısmını sana versinAaa evet onu diyecektim ben @Özgür yok sanırım sorsam![]()
Ben hiç bir şey demedim üstelik daha bakmadım parasına100.000 civarı bir şey olabilir sen tam mavi izlenimi vermedin o kutuya dair ama 500.000 den iyidir![]()
Evet yok, dün ne demişti hatırlamıyorum. Açalım mı? Eğer 500.000 çıkarsa @Tolstoyevski yarışınca alacağı paranın bir kısmını sana versin
------
Ben hiç bir şey demedim üstelik daha bakmadım parasına![]()
Tamam ben de tam şimdi baktım. 5 ile başlayan bir miktar:![]()
Açalım madem 9 numara diyorum son kararım
Tamam ben de tam şimdi baktım. 5 ile başlayan bir miktar:
@Tolstoyevski5.000 TL
Gidip bl bakayım kaç kutu açtık![]()