Gelmeyecek miAbimler gelmedi oturyorum öyle
Ben bugün iyi yemek yedim bi de gece yerim. En az 4 kilo alma hakkım var @Angelica @Tolstoyevski
Gelmeyecek mi
Yok kız 2 kilo alayım yeter yedekte kalsın diğeriYe ye bayağı güç kaybetmişsin sen alacaksın o 4 kiloyu
Yok kız 2 kilo alayım yeter yedekte kalsın diğeri
Ah ah önden yapsaydık biterdi şimdiye ee hadi devam edelimSen bilirsin abim aradı geç gelecekmiş gelene kadar devam edelim isterseniz
Ah ah önden yapsaydık biterdi şimdiye ee hadi devam edelim
Benden bulaşmıştır.
@xdragxx yoktu ama. Tw yok ki haber salsaydıkE Dedim ben devam edelim diye
@Angelica 9 numarayı aç 500.000 çıkması imkansız alt alta 500.000 nerede görülmüş
Forumun dengesini bozuyorsunBenden bulaşmıştır.
Yalnız olmuştu daha önce ama tabi hep olacak diye bir şey yok@Angelica 9 numarayı aç 500.000 çıkması imkansız alt alta 500.000 nerede görülmüş
100.000 civarı bir şey olabilir sen tam mavi izlenimi vermedin o kutuya dair ama 500.000 den iyidirForumun dengesini bozuyorsun
------
Yalnız olmuştu daha önce ama tabi hep olacak diye bir şey yok
Evet yok, dün ne demişti hatırlamıyorum. Açalım mı? Eğer 500.000 çıkarsa @Tolstoyevski yarışınca alacağı paranın bir kısmını sana versinAaa evet onu diyecektim ben @Özgür yok sanırım sorsam
Ben hiç bir şey demedim üstelik daha bakmadım parasına100.000 civarı bir şey olabilir sen tam mavi izlenimi vermedin o kutuya dair ama 500.000 den iyidir
Evet yok, dün ne demişti hatırlamıyorum. Açalım mı? Eğer 500.000 çıkarsa @Tolstoyevski yarışınca alacağı paranın bir kısmını sana versin
------
Ben hiç bir şey demedim üstelik daha bakmadım parasına
Tamam ben de tam şimdi baktım. 5 ile başlayan bir miktar:Açalım madem 9 numara diyorum son kararım
Tamam ben de tam şimdi baktım. 5 ile başlayan bir miktar:
@Tolstoyevski5.000 TL
Gidip bl bakayım kaç kutu açtık