Oh herkesten ala ala köşeyi döndün
Oh herkesten ala ala köşeyi döndün
Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.Oh herkesten ala ala köşeyi döndün![]()
Oh herkesten ala ala köşeyi döndün![]()
Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.![]()
@Angelica sana ayıp etmişSon bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.![]()
Yarısı yardım kampanyalara yarısını da kanalın kasasına koyacağım, lanet olsun bu kadar da bonkörüm işte değerimi bilin@Angelica sana ayıp etmişbiz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık
@Tolstoyevski eğer 50 bin üzeri alırsa sadece yarısı ona verilecek. Diğerleri yardım kampanyalarına![]()
25ini zaten yardım artı kanala. Diğer 25 bini ne yaparsan yapYarısı yardım kampanyalara yarısını da kanalın kasasına koyacağım, lanet olsun bu kadar da bonkörüm işte değerimi bilin![]()
@Cervantes e de yüzde 7![]()
Onu da kasaya hibe edeceğim işte, daha sonra belki token işine girebiliriz çünkü bütçe lazım, ZeyCoin gelecek yakında25ini zaten yardım artı kanala. Diğer 25 bini ne yaparsan yap![]()
Hadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24Herkese bu kez 1 GB internet hediye edeceğiz sponsorluk anlaşmaları gereği
Ayrıca yüksek bir ödül kazanırsam TEMA vakfına fidan bağışında bulunacağız kanal adına...
Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor.@Angelica sana ayıp etmişbiz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık
@Tolstoyevski eğer 50 bin üzeri alırsa sadece yarısı ona verilecek. Diğerleri yardım kampanyalarına![]()
@Angelica sana ayıp etmişbiz de 5.000'i kestik senden. Malum zarara uğradık
Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor.![]()
BilememAa ben hesabına yatırmıştım @Cervantes fatih hesabına bakmamış![]()
Son bölümdeki o müthiş yardımlarımın karşılığını alamadım ama.![]()
Hadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24
------
Melek ablanın Kayserili damarı tuttu. Kendi hemşehrisine bile cimrilik yapıyor.![]()
Hediye etse ne olur altyapı rezaletHadi yine iyisin, kısa süreli de olsa ev internetinin düşük hızından kurtulacaksın. @Gerekli24
------
Her an her şekilde msj verebilirim sizeHerzaman ki hali![]()
Profilde etiket etmiyorsunuz yazmışsın, hemen halıyı serdim![]()
Şimdilik tahmini saati 19.00 yazdımHer an her şekilde msj verebilirim size![]()
Bekleye bekleye ağaç oldum ne zaman başlar bu yarışma? Sabahın 7sinden beri burdayım bana da yazık
TmSırf @Tolstoyevski 'yi yalnız bırakmamak için konuda olacağım. Üstteki mesajları ciddiye bile almıyorum.![]()
Tabi %10 para anlaştın, normaldirSırf @Tolstoyevski 'yi yalnız bırakmamak için konuda olacağım. Üstteki mesajları ciddiye bile almıyorum.![]()
@Tolstoyevski aşı oldu. Dinlensin biraz. Çok erken yapamazdıkBekleye bekleye ağaç oldum ne zaman başlar bu yarışma? Sabahın 7sinden beri burdayım bana da yazık
------
Tm![]()