Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Part yaparız duruma göre.
Neyse sen biraz bi durgun falansın. Seni kendi halinde bırakalım. Yarışma zamanı görüşürüz
Görüşürüz mosi. Parta bakarız da bitirsek de olur bence bugün. Tolsto'nun durumuna bakarız.

Görüşürüz mosi. Parta bakarız da bitirsek de olur bence bugün. Tolsto'nun durumuna bakarız.
Akşama MS yok mu? İki yarışmayı aynı anda takip edemezsin herhalde. :A

Ben zaten pek hislere güvenmem kim ne hissediyor diye ama birkaç kişi var danışmanım olacak özellikle @Cervantes geçenki 500.000’de Aslan payının sahibi olarak bugün de bizim yanımızda yer alsın :A @EmreCan sol yanımda da seni bekliyorum...

Ben zaten pek hislere güvenmem kim ne hissediyor diye ama birkaç kişi var danışmanım olacak özellikle @Cervantes geçenki 500.000’de Aslan payının sahibi olarak bugün de bizim yanımızda yer alsın :A @EmreCan sol yanımda da seni bekliyorum...
MS için hızlı gitmene gerek yok. Çakışsa da olur çok önemli değil sonuçta.
------

Hatta benim için 19.00 biraz sıkıntı gibi. @Dosi sen durumuna baksana bugün. Eğer 20.00 senin için de uygun olursa benim için 20.00 daha iyi olacak gibi.

MS için hızlı gitmene gerek yok. Çakışsa da olur çok önemli değil sonuçta.
------

Hatta benim için 19.00 biraz sıkıntı gibi. @Dosi sen durumuna baksana bugün. Eğer 20.00 senin için de uygun olursa benim için 20.00 daha iyi olacak gibi.

Bu mesajına şaşırdım açıkçası, ben neden MS için hızlı gideyim? Ayrıca sadece beğeni atman da tavır aldığının göstergesi. Eğer yarışmamı istemiyorsan hiç yarışmam olur biter.

• İlginç
Reactions: Dosi
Bu mesajına şaşırdım açıkçası, ben neden MS için hızlı gideyim? Ayrıca sadece beğeni atman da tavır aldığının göstergesi. Eğer yarışmamı istemiyorsan hiç yarışmam olur biter.
Deminden beri benim mesajlarada beğeni atıyor :A
20.00 yaptım. Son dakika değişiklik olmazsa o saat banada uygun.
Part taraftarıyım ama o anki durumlara bakarız.
@xdragxx

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bugün havamda değilim kişisel algılama ondan beğeni atıyorum. Dosi'ye sorabilirsin çoğu zaman Tolsto'yu yarıştalım dediğim oluyordu yani onla alakası yok.
Yanlış anlamışım demek ki. Hem cervantes hem de benim mesajımı alıntılayıp zaten hızlı biter tarzı yazınca hızlı bitmesine gerek yok çakışırsa da çakışır demek istedim.
------

Deminden beri benim mesajlarada beğeni atıyor :A
20.00 yaptım. Son dakika değişiklik olmazsa o saat banada uygun.
Part taraftarıyım ama o anki durumlara bakarız.
@xdragxx
Aynen bakarız duruma. Ama sen de bak durumuna eğer misafir olayı falan olursa bana sormadan 19.00'a da alabilirsin. Biraz işlerim var o saatte ama foruma bakınırım yine de.

Bugün havamda değilim kişisel algılama ondan beğeni atıyorum. Dosi'ye sorabilirsin çoğu zaman Tolsto'yu yarıştalım dediğim oluyordu yani onla alakası yok.
Yanlış anlamışım demek ki. Hem cervantes hem de benim mesajımı alıntılayıp zaten hızlı biter tarzı yazınca hızlı bitmesine gerek yok çakışırsa da çakışır demek istedim.

Ben de hem aşırı uykusuz hem de biraz şey olunca alıngan olabiliyorum kusura bakma olay büyümeden kapandı neyseki yanlış anlaşılmalar olunca :A Hayır ben zaten oldum olası yarıştığımda hızlı ilerleyen kişilerden olacağımı belirtmiştim @Dosi ye de birçok kez, yani yarışma stili gereği biraz hızlı ilerlerim yoksa Vmym bittiğinde de forumdan çıkarım geceye dek girmem hiç uyuyacağım biraz :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Ben de hem aşırı uykusuz hem de biraz şey olunca alıngan olabiliyorum kusura bakma olay büyümeden kapandı neyseki yanlış anlaşılmalar olunca :A Hayır ben zaten oldum olası yarıştığımda hızlı ilerleyen kişilerden olacağımı belirtmiştim @Dosi ye de birçok kez, yani yarışma stili gereği biraz hızlı ilerlerim yoksa Vmym bittiğinde de forumdan çıkarım geceye dek girmem hiç uyuyacağım biraz :A
Öyle diyen çok kişi var ama en hızlısı bile 2 saat sürüyor. Seninki de taş çatlasın 100 dakika sürer gibi bakalım. Yine de insanların görüşünü alalım öbür türlü tadı çıkmıyor malum.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
------

Aynen bakarız duruma. Ama sen de bak durumuna eğer misafir olayı falan olursa bana sormadan 19.00'a da alabilirsin. Biraz işlerim var o saatte ama foruma bakınırım yine de.
Misafir olsa 19 yapamam daha geç olur :A
Ya bu sefer @Tolstoyevski olması çok iyi oldu çünkü hep aktif olan biri ve engellemiz çıksa bile biz gececi tayfayız. Part 1 gece bile yapacak kişileriz. Yarın ise gündüzden devamı olur. Yani şuan için hiç panik olmaya gerek yok. Her şekilde yapılacak yarışma. 20.00 yazdım ve herzaman öncesi ve sonrası oluyor zaten. Duruma göre az oynama olur :A

Misafir olsa 19 yapamam daha geç olur :A
Ya bu sefer @Tolstoyevski olması çok iyi oldu çünkü hep aktif olan biri ve engellemiz çıksa bile biz gececp tayfayız. Part 1 gece bile yapacak kişileriz. Yarın ise gündüzden devamı olur. Yani şuan için hiç panik olmaya gerek yok. Her şekilde yapılacak yarışma. 20.00 yazdım ve herzaman öncesi ve sonrası oluyor zaten. Duruma göre az oynama olur :A
Aynen sıkıntı yok. Part olursa yarın da gündüz yapmamız iyi olur malum akşam sıkıntı olabilir maçlar sebebiyle..

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • İlginç
Reactions: Cervantes