Bende blöf yapıyom zaten Çalışıyorum molaya girdim@Tolstoyevski aşı oldu. Dinlensin biraz. Çok erken yapamazdık
Bende blöf yapıyom zaten Çalışıyorum molaya girdim@Tolstoyevski aşı oldu. Dinlensin biraz. Çok erken yapamazdık
Seni @Özgür 'e aktarıyorum. O senin hakkından gelecekti en son.@Cervantes kıskanmış
Kaçta bitiriyorsun?Bende blöf yapıyom zaten Çalışıyorum molaya girdim
Kuru iftira. İşin ucunda para olmasa da gelir desteklerdim. @TolstoyevskiTabi %10 para anlaştın, normaldir @Tolstoyevski
Dolar mı o ? 🤑Sana da böyle halı serelim. İyi mi?
Ekli dosyayı görüntüle 107853
Aynen tam sana göreDolar mı o ? 🤑
Güzel. Saatinde burda olursun engel kalmaz3.45 de çıkıom artık
Bak şimdi gönlümü aldın. Uzunca bir halı olsun lütfen, deste deste dolardan oluşan.Aynen tam sana göre
Hay hayBak şimdi gönlümü aldın. Uzunca bir halı olsun lütfen, deste deste dolardan oluşan.
Kimseler gelmezse her saat bana uygun olursa ama bir kaç saate belli olmaz fakat 19 iyidir. Git uyu sende dinlenSoru işareti @Dosi için geçerli tabii yoksa benim için fark etmez 18 de olur 19 da olur 20 de 21 de ne zaman @Dosi uygun olursa artık Yalnız 2-3 saatlik uykuylayım bugün, demin biraz 40 dk uyudum ama halen kafam üç beş gibi bugün biraz dalgın ve şapşal modda olursam sebebi uykusuzluk ve diğer bir takım yan etkiler olabilir ikinci dozun verdiği şimdiden diyelim @Dosi
Tam onu yazacaktım sonuçta kocaman bir soru işareti var yani gününü zaten biliyordun, saati ise senden dolayı soru işaretiAferin size hiç xdragxx ne zaman müsait olur diye soran yok. Bugün sen sunacaksın galiba @Dosi?
Tamamdır o zaman olmaya çalışırım.Tam onu yazacaktım sonuçta kocaman bir soru işareti var yani gününü zaten biliyordun, saati ise senden dolayı soru işareti
Evet ben sunarım
Olmazsan erteleriz. Sana uygun bir saat söyle ozamanTamamdır o zaman olmaya çalışırım.
Akşama MS yok mu? İki yarışmayı aynı anda takip edemezsin herhalde.Benim için her türlü saat uyar gibi mühim bir şey olmadığı ya da net kopmadığı, elektrikler gitmediği, Allah korusun deprem vb olmadığı sürece elbette @Dosi
Yok olurum aksilik olmazsa başlarsanız yetişirim olmadı sonradan çok geçe kalmasın.Olmazsan erteleriz. Sana uygun bir saat söyle ozaman
Part yaparız duruma göre.Yok olurum aksilik olmazsa başlarsanız yetişirim olmadı sonradan çok geçe kalmasın.