Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Seni @Özgür 'e aktarıyorum. O senin hakkından gelecekti en son. :A
Sana da böyle halı serelim. İyi mi? :A
714irMmXSCL._AC_SX466_.jpg

• Harika
Reactions: Cervantes
Soru işareti @Dosi için geçerli tabii yoksa benim için fark etmez 18 de olur 19 da olur 20 de 21 de ne zaman @Dosi uygun olursa artık :A Yalnız 2-3 saatlik uykuylayım bugün, demin biraz 40 dk uyudum ama halen kafam üç beş gibi bugün biraz dalgın ve şapşal modda olursam sebebi uykusuzluk ve diğer bir takım yan etkiler olabilir ikinci dozun verdiği şimdiden diyelim :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Soru işareti @Dosi için geçerli tabii yoksa benim için fark etmez 18 de olur 19 da olur 20 de 21 de ne zaman @Dosi uygun olursa artık :A Yalnız 2-3 saatlik uykuylayım bugün, demin biraz 40 dk uyudum ama halen kafam üç beş gibi bugün biraz dalgın ve şapşal modda olursam sebebi uykusuzluk ve diğer bir takım yan etkiler olabilir ikinci dozun verdiği şimdiden diyelim :A @Dosi
Kimseler gelmezse her saat bana uygun olursa ama bir kaç saate belli olmaz fakat 19 iyidir. Git uyu sende dinlen :A

Aferin size hiç xdragxx ne zaman müsait olur diye soran yok. Bugün sen sunacaksın galiba @Dosi?

Benim için her türlü saat uyar gibi mühim bir şey olmadığı ya da net kopmadığı, elektrikler gitmediği, Allah korusun deprem vb olmadığı sürece elbette :A @Dosi

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx