Senin yüzünden @xdragxx ile günlerce kavga etmiştik yarıştığında artık tüyoda verememAh o tüyolar.. 🚬🚬
Aynen çok tüyo vermiştin...Senin yüzünden @xdragxx ile günlerce kavga etmiştik yarıştığında artık tüyoda veremem
Tüyosuz olmazzzSenin yüzünden @xdragxx ile günlerce kavga etmiştik yarıştığında artık tüyoda veremem
Ne diyosun be sen @Cervantes 'e onun hakkını yedirmem ben sanamerhaba ben @dosimosi @Cervantes çok kötü birisi
İyi işte böyle birbirinize sahip çıkınBff
Ne diyosun be sen @Cervantes 'e onun hakkını yedirmem ben sana
Seni konaktan kovuorumİyi işte böyle birbirinize sahip çıkın
Sarayım bana yeterSeni konaktan kovuorum
Evet bildirimler cok olunca gözümden kaçmış olabilir ama düşünebilirim bir değişiklik olur tabii yardımcı olursanız cok heyecan yaparım ben şimdiSarayım bana yeter
------
@AteşBöceği daha öncede sordum ama cevap gelmemişti. Kurada adın çıkınca yarışacakmısın? Düzenli aktif olmuyorsun. Olduğun günlerde denk getirelim yarışmayı istersen.
Oluruz tabiki. @Angelica 500.000 aldıEvet bildirimler cok olunca gözümden kaçmış olabilir ama düşünebilirim bir değişiklik olur tabii yardımcı olursanız cok heyecan yaparım ben şimdi
Tamam anlaşıldı benim için sorun yokOluruz tabiki. @Angelica 500.000 aldı
Listede olanlara tek tek soruyorum. Yavaş yavaş sonlara geliyoruz. Bir kaç haftaya biter ama yarışmak isteyen herkes yarıştıktan sonra
Her zamanki halimiz işte, tahmin etmek zor olmasa gerek...
Yani aynı kelimeyi bile kullanmışım neyse güzel bir anı oldu diyelim. Bol bol yapılan mesajlarHer zamanki halimiz işte, tahmin etmek zor olmasa gerek...
1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... Onu da tahmin etmek zor değil... Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... @Sherlock @MasacRE @Maskeli FedaiYani aynı kelimeyi bile kullanmışım neyse güzel bir anı oldu diyelim. Bol bol yapılan mesajlar
Dördümüz de aynı anda forumda olunca goygoy yapmamak kaçınılmazdı yoldaşım @Sherlock @MasacRE1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... Onu da tahmin etmek zor değil... Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Dördümüz de aynı anda forumda olunca goygoy yapmamak kaçınılmazdı yoldaşım @Sherlock @MasacRE1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... Onu da tahmin etmek zor değil... Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai