Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Sarayım bana yeter :A
------

@AteşBöceği daha öncede sordum ama cevap gelmemişti. Kurada adın çıkınca yarışacakmısın? Düzenli aktif olmuyorsun. Olduğun günlerde denk getirelim yarışmayı istersen.
Evet bildirimler cok olunca gözümden kaçmış olabilir ama düşünebilirim bir değişiklik olur tabii yardımcı olursanız cok heyecan yaparım ben şimdi:)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Evet bildirimler cok olunca gözümden kaçmış olabilir ama düşünebilirim bir değişiklik olur tabii yardımcı olursanız cok heyecan yaparım ben şimdi:)
Oluruz tabiki. @Angelica 500.000 aldı :A
Listede olanlara tek tek soruyorum. Yavaş yavaş sonlara geliyoruz. Bir kaç haftaya biter ama yarışmak isteyen herkes yarıştıktan sonra

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
...sizi yeterince tanıyorum ve çok sürmez yine canım yoldaşlarım deyip birbirinize sarılırsınız :A @MEnes
Zaten demiştim :A
Barışmak da neymiş, biz hiç küser miyiz ki zaten... Canım yoldaşlarım... 😳 :bhr: 😳 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Küstüğümüzü hatırlamıyorum.. Canım yoldaşlarım be.. :bhr: @Sherlock @MasacRE @MEnes
@MasacRE @Sherlock

Yani aynı kelimeyi bile kullanmışım :A neyse güzel bir anı oldu diyelim. Bol bol yapılan mesajlar :A
1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... :A Onu da tahmin etmek zor değil... :A Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

1241531 kez kullandığımız kelime elbette tekrar kullanılacaktı... :A Onu da tahmin etmek zor değil... :A Ama dediğin gibi anı olarak güzel oldu, biz de o mesajları yazarken fazlasıyla eğlenmiştik zaten... :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Dördümüz de aynı anda forumda olunca goygoy yapmamak kaçınılmazdı yoldaşım :A @Sherlock @MasacRE
------

Dördümüz de aynı anda forumda olunca goygoy yapmamak kaçınılmazdı yoldaşım :A @Sherlock @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes