HarikaymışBen soru soruyorum onlarda cevap veriyorlar..Güzel bir sohbet eşliğinde.
------
Sağol abla..
------
Olur 2. Bölüme sen de konuk olursun.
HarikaymışBen soru soruyorum onlarda cevap veriyorlar..Güzel bir sohbet eşliğinde.
------
Sağol abla..
------
Olur 2. Bölüme sen de konuk olursun.
AnladımBazı konular hakkında bilgi veren güzel bir program.
Mesela 1. Bölümü bu
M TV - The_Erinch İle Her Renkten
Herkese Merhabalar; Her Cuma @Staran arkadaşımızın kanalı altında sizlere farklı konular ulaştırarak,keyifli bir ortam oluşturmaya çalışacağım. Elbette sizlerin değerli katılımı ve yorumları herzaman değerlidir;vakit ayırıp katılım yaparak konunun dahada işlevini görmesini sağlayabilirsiniz...fav10.net
İlk bölümden transfer oldum yine @Doğan @Angelica @slhttnmtlEkli dosyayı görüntüle 99865
Yeni dizi Aramızdan Biri Artık MYD TV'de. @haluk792 senaristliğini üstlendiği dizi her Perşembe MYD TV'de.
Tahmin etmiştim.Tranfer olcağını daha çook izlendi.Staran kaptı
@Staran'ı çok tebrik ediyorum, bu güzel senaryolarını kendi bünyesine aldığı için.
Hangi programla yapıyorsun bunu ismi falan var mı 🤔
Yeni dizi mi? Hayırlı olsun.
Evet, baya bir boşladın kanalı. Merakla bekliyorum.Evet... Çok boş kaldım artık yeni bir işe başlayayım dedim... Umarım beğenerek takip edeceğiniz bir iş olur.🥰
BekliyorumEkli dosyayı görüntüle 102022
2.BÖLÜM FRAGMANI
Benim biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı. Sabahın erken saatinde kalkıp çantama birkaç eşyamı attıktan sonra sahile geldim.Otele yerleştim.Evden uzaklaşmak şimdiden bana iyi gelmişti.Biraz yürüyüş yapmak istedim.Üstüme rahat bir şeyler alıp en sevdiğim parçlardan oluşan müzik listeme tıkladım , kulaklığımı da takıp yürüyüşe çıktım.Baharın gelişiyle birlikte doğada sanat şöleni yaşanıyordu âdeta . Daha yeni yürüyüşe başlamışken arkamdan aniden birini dokunmasıyla irkildim.
Mihre : Aah..Ne oluyor ya...
Semih : Mihre... Bu sen misin? Ne kadar güzelleşmişsin!
Mihre : Semih!.. Ne işin var senin burda.
Semih : Karım ve çocuklarımla bir degişiklik olsun dedim , buraya geldik. Peki sen?
Mihre : Cezaevinde çıkalı 1 hafta oldu. Ben de özgürlüğe yeniden alışmaya çalışıyorum.
Cezaevi sözcüğünü duyar duymaz hal ve hareketleri değişti.Demek ki bundan sonraki hayatım insanların bana bu bakışlarıyla dolacak.Daha fazla dayanamayıp ,
Mihre : Hadi Semih sonra görüşürüz. Sen git eşinin yanına.
Yavaş ve emin adımlarla yürüyüşüme devam ettim.Ben işlemediğim bir suç için kimseye boynumu eğemem...Bunu bana yaşatanlarla da uğraşmayacağım. Bu hayat bana " Kimseye kendini kanıtlamaya çalışmamayı " öğretti.
@The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt @Gerekli24 @pompy @EmreCan @Alos @BARON男爵 @Dosi
Umarım bu değişiklikler şansla gelir.Ekli dosyayı görüntüle 103451
@seyfullXh afiş hazır
------
Ekli dosyayı görüntüle 103453
ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
Hülya'nın sevgilisi , aynı işyerinde çalışıyorlar.
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
Hülya'nın en yakın arkadaşı
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
Hülya'nın işyerinden arkadaşı
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi
Hayat Dersi yeni ismi , yeni oyuncuları , yepyeni hikayesiyle Yakında Myd Tv 'de.
Kadroya dahil olmak beni mutlu ettiEkli dosyayı görüntüle 103451
@seyfullXh afiş hazır
------
ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi
Hayat Dersi yeni ismi , yeni oyuncuları , yepyeni hikayesiyle Yakında Myd Tv 'de.
Beni niye birinin oğlu olarak yaptın be 😁Ekli dosyayı görüntüle 103451
@seyfullXh afiş hazır
------
ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 103451
@seyfullXh afiş hazır
------
ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi
Hayırlı olsun inşallah herşey istediğin gibi olurEkli dosyayı görüntüle 103451
@seyfullXh afiş hazır
------
ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi
Bende varsam izlerim diziyi oleyyEkli dosyayı görüntüle 103451
@seyfullXh afiş hazır
------
ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi
Fragmanı beğendim merakla bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 103457
MYD TV'NİN YENİ DİZİSİ 'YOKUŞLU YOLLAR' İLK BÖLÜMÜYLE CUMARTESİ AKŞAMI MYD TV'DE.
Yapımcılığını Staran 'ın üstlendiği , Oyuncu kadrosunda Emre Ozansoy , Angelica , Dosi , EmreCan , Slhttnmtl , Alos , Doğan , Seyfullxh ve Ateşböceği 'nin olduğu yeni dizi ilk bölümüyle Cumartesi Akşamı MYD TV'DE. Hafta da iki bölüm yayınlanacak olan dizi 12 Haziran Cumartesi ilk bölümüyle ; 16 Haziran Çarşamba ise 2. Bölümüyle sizlerle olacak.
------
YOKUŞLU YOLLAR
1 . BÖLÜM FRAGMANI
HÜLYA ve CAN yıllardır birbirine sevdalılardır. Sonunda Can , Hülya'ya evlilik teklifi etmek ister. bu düşüncesini Emre ile paylaşır. Emre işin ciddileştiğini farkedince bir şeyler yapmak ister. (Emre Hülya ve Can'ın çocukluk arkadaşlarıdır.) Can evlilik teklifini çalıştıkları şirketin 30. yıl partisinde yapmaya karar verir. Bunu öğrenen Emre işe koyulur. Partinin yapılacağı gün gelmiştir. Hülya her şeyden habersiz partiye gelir. Emre partiye gelen herkese ikram edilen yiyecek ve içeceklere karın ağrısına yol açacak ilaçlar koydurur. Bunları yaptırırken Şirketin sahibi Doğan bey'in oğlu Seyfullah tanık olur. Emreyi kolundan tuttuğu gibi mutfağın balkonuna çeker. Emre yaptığı oyun ortaya çıkmasın diye her şeyi yapmaya hazırdır. O sırada Seyfullah Emre'ye tam vuracakken Emre hızlıca iter ve balkondan aşağı düşer.Seyfullah aşağı düştüğünde başını taşa vurduğu için çok kan kaybeder. O sırada , Hülya'nın kardeşi Selahattin partiye gelirken yola Seyfullah'ın düştüğnü görür ve hemen onun yanına gelir.
Seyfullah : EE...EMRE...
@Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @EmreCan @slhttnmtl @Alos @seyfullXh @AteşBöceği @Doğan @serhatt Fragmanı nasıl buldunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 103457
MYD TV'NİN YENİ DİZİSİ 'YOKUŞLU YOLLAR' İLK BÖLÜMÜYLE CUMARTESİ AKŞAMI MYD TV'DE.
Yapımcılığını Staran 'ın üstlendiği , Oyuncu kadrosunda Emre Ozansoy , Angelica , Dosi , EmreCan , Slhttnmtl , Alos , Doğan , Seyfullxh ve Ateşböceği 'nin olduğu yeni dizi ilk bölümüyle Cumartesi Akşamı MYD TV'DE. Hafta da iki bölüm yayınlanacak olan dizi 12 Haziran Cumartesi ilk bölümüyle ; 16 Haziran Çarşamba ise 2. Bölümüyle sizlerle olacak.
------
YOKUŞLU YOLLAR
1 . BÖLÜM FRAGMANI
HÜLYA ve CAN yıllardır birbirine sevdalılardır. Sonunda Can , Hülya'ya evlilik teklifi etmek ister. bu düşüncesini Emre ile paylaşır. Emre işin ciddileştiğini farkedince bir şeyler yapmak ister. (Emre Hülya ve Can'ın çocukluk arkadaşlarıdır.) Can evlilik teklifini çalıştıkları şirketin 30. yıl partisinde yapmaya karar verir. Bunu öğrenen Emre işe koyulur. Partinin yapılacağı gün gelmiştir. Hülya her şeyden habersiz partiye gelir. Emre partiye gelen herkese ikram edilen yiyecek ve içeceklere karın ağrısına yol açacak ilaçlar koydurur. Bunları yaptırırken Şirketin sahibi Doğan bey'in oğlu Seyfullah tanık olur. Emreyi kolundan tuttuğu gibi mutfağın balkonuna çeker. Emre yaptığı oyun ortaya çıkmasın diye her şeyi yapmaya hazırdır. O sırada Seyfullah Emre'ye tam vuracakken Emre hızlıca iter ve balkondan aşağı düşer.Seyfullah aşağı düştüğünde başını taşa vurduğu için çok kan kaybeder. O sırada , Hülya'nın kardeşi Selahattin partiye gelirken yola Seyfullah'ın düştüğnü görür ve hemen onun yanına gelir.
Seyfullah : EE...EMRE...
@Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @EmreCan @slhttnmtl @Alos @seyfullXh @AteşBöceği @Doğan @serhatt Fragmanı nasıl buldunuz?
Bende Hayat Dersi ne oldu diye soracaktım sana, yeni ismi ve biz şans getiririz umarım.ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR.
OYUNCULAR
HÜLYA
CAN - @EmreCan
MELEK - @Angelica
Hülya'nın Annesi
ZEYNEP - @Dosi
LEYLA - @AteşBöceği
Melek Hanım 'ın komşusu
EMRE - @Emre Ozansoy
SELAHATTİN - @slhttnmtl
Hülya'nın erkek kardeşi
ÖMER - @Alos
Leyla Hanımın oğlu
SEYFULLAH - @seyfullXh
Doğan'ın oğlu
DOĞAN - @Doğan
Hülya'nın işyeri sahibi