Evet kanal en canlı dönemini yaşıyor.REYTINGLERDE UST SIRALADASIN
Evet kanal en canlı dönemini yaşıyor.REYTINGLERDE UST SIRALADASIN
HEMDE CAPCANLIEvet kanal en canlı dönemini yaşıyor.
daha projelerin var mı ? dizi yarışma ?Evet kanal en canlı dönemini yaşıyor.
Yok şu anlık. Bu kadarı da yetiyor.daha projelerin var mı ? dizi yarışma ?
Her sezonu 10 bölüm sürecek dizimin.YAYIN AKIŞI GÜNCELLENDİ.
Tamam.Sezon finalini heyecanla bekliyoruz.Her sezonu 10 bölüm sürecek dizimin.
Sezon Finali bomba etkisi yaratacak. 😍SEZON FİNALİ
FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA
PAZARTESİ 20.00
Merakla bekliyoruz...Sezon Finali bomba etkisi yaratacak. 😍
Konuyu gereğinden fazla uplatıyorsun.YAYIN AKIŞI EKLENDİ.
Peki ben bilmiyordum...Konuyu gereğinden fazla uplatıyorsun.
Eğer yeni bir proje başlıyorsa bunu tanıtma amacı belirtebilirsin ama her dizi final olduğunda, arşive eklediğinde veya daha önce duyurmuşsan başladığında da konuya sonradan eklediğinde veya bölüm linklerini eklendiğinde 'konu güncellendi' vs diye mesaj olarak belirtmene gerek yok
'yeni bölümler eklendi' konu güncellendi' 'yayın akışı eklendi' gibi mesajları sileceğiz
çok güzel yapımcım çok sağ ol .
Ekli dosyayı görüntüle 95640 YENİ SEZON
FAV10 ÜYELERİ GİZLİ ADADA7 ARALIK PAZARTESİ
20.00
çok güzel yine.
benim dizi ile eskisi gibi ilgilenmiyorsun, üzdün çok. çok ilgi görüyor halbuki halen 😉MYD TV'YE BÜYÜK TRANSFER...
BU AKŞAM 18.00 'DE GÖRÜŞÜRÜZ.
@Angelica Neneem senin programın mı var beni de etiketleyin gelip bakayım
rica etsem benim bu kapak fotoğrafını değiştirir misin? daha güzel daha yeni bir şey olsun.
Ben afişi hazırlayayım sana gönderirim 1 saaterica etsem benim bu kapak fotoğrafını değiştirir misin? daha güzel daha yeni bir şey olsun.
Çok sağ ol yine kırmadın beni. Özelden atarsın. ve böyle kanal kimliğinde artık o resmi koyarsın. 2. sezon finali 2 bölüm sonra..Ben afişi hazırlayayım sana gönderirim 1 saate
ben de senden 3 ünü isteyecektim çok güzel sizce? @Angelica @Afet Güçverir @Alos @EmreCan @slhttnmtlEkli dosyayı görüntüle 98456Ekli dosyayı görüntüle 98457Ekli dosyayı görüntüle 98458
Haluk özelden atamadım.Burdan atıyorum..
Hem yeni bölüm afişi , hem sezon finali hem de yeni sezon afişini hazırladım..Güle güle kullan 🥰😄