Kolay gelsin bekliyoruz @slhttnmtlSlhttnmtl ile Bul Bakalım İlk Bölümüyle Pazartesi Akşamı MYD TV'de.
İlK bölümüne ben konuk oluyorum. Yarışma ile ilgili detaylar aşağıdakı konuda bulunmaktadır. Yarışmaya katılmak istiyorsanız aşağıdakı konuya katılmak istediğiniz yazabilirsiniz.
![]()
M TV - slhttnmtl ile Bul Bakalım - Pazartesi 18.45 | MYD TV - Yeni Yarışma
Gün geçmiyor ki forumda yeni bir yarışma daha olmasın. :A İlk olarak programın fikir babası @Mircan Saye'ye hem program için hem de teklifi bana güvenip getirdiği için teşekkür ediyorum. :bhr: Prgrama gelecek olursak programımız 7 tane etaptan oluşuyor, bunlar: İlk etabımız olan 'Kaç Doğru...fav10.net
Forumun yarışmalarda Altın çağını yaşadığı dönemde bizim kanalda da bir yarışma görücüye çıkıyor. Diğer yarışma sunan arkadaşlara (@xdragxx , @kerem , @Dosi ) kolaylık diliyorum.🙂
@slhttnmtl @Çiğdem @781Ens @12.Adam @kerem @Doğan @Gerekli24 @Dosi @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @denizz19 @xdragxx @Özgür @phoebebuffay @Angelica @BARON男爵 @The_Erinch @Aserat @Yiğitt @Turkuazz @Hazem @ozmoturk @offensive @Sherlock @seyfullXh @mesmeso @emreemreu @batuhankaralar @Zeyno @Cervantes @Alos @xBUGRAx @Araf @eskici @tolgab @serhatt @MayısKralı @xemrexxx @EmreCan @Silinmiş Üye @bazinga @-potterhead- @MEnes @Maskeli Fedai @AteşBöceği @pompy ...
Seni 5 kuruşsuz yollıcam
Aa 100 yaşındasın daha çocuklar duruyo mu
1 milyon veriyim de o serhat'ın kocasının dişinin kovuğuna yetmez
Ben evlenmeyi düşünmüyorum.
Ben evlenmeyi düşünmüyorum.![]()
Olmaz şu serhatın başını bağlayalım sevaba girersiniz1 milyon veriyim de o serhat'ın kocasının dişinin kovuğuna yetmez![]()
Uzak dur benden. .ssOlmaz şu serhatın başını bağlayalım sevaba girersiniz![]()
![]()
![]()
Yarın çöpçatanlara bi mesaj atıyım bariOlmaz şu serhatın başını bağlayalım sevaba girersiniz![]()
![]()
![]()
Hoşt be. .ss
Ne ara çocuk yaptın 😱
Yarın çöpçatanlara bi mesaj atıyım bariİllaki buluruz şöyle alımlı çalımlı birisini
![]()
Günahkar biri olsunda hem ceza olur hemde gariban birinin günahına girmeyelimUzak dur benden. .ss
Evlendiricem çocuklar sizsiniz beeNe ara çocuk yaptın 😱
Nerde zibidi, it varsa toplayıp getirem o zamanGünahkar biri olsunda hem ceza olur hemde gariban birinin günahına girmeyelim![]()
![]()
------
Evlendiricem çocuklar sizsiniz bee![]()
![]()
![]()
Kız sen ölmeyi bayılmak mı sanıyon, ben herkeslerden günahsızım.Günahkar biri olsunda hem ceza olur hemde gariban birinin günahına girmeyelim![]()
![]()
------
Evlendiricem çocuklar sizsiniz bee![]()
![]()
![]()
Adımı çıkaran sensin.
En çok @Maskeli Fedai çıkardı adını Diyarbakır ın surlarına çıkmışsınız hep arada @Özgür de katılmış sizeAdımı çıkaran sensin.![]()
İkisi de bana aşık. .ssEn çok @Maskeli Fedai çıkardı adını Diyarbakır ın surlarına çıkmışsınız hep arada @Özgür de katılmış size![]()