3.dünya savası olmaz herhalde cnmArka sokaklarda böyle bir çete var adamlar 3.dünya savaşı çıkartmak isteyen bir çete
3.dünya savası olmaz herhalde cnmArka sokaklarda böyle bir çete var adamlar 3.dünya savaşı çıkartmak isteyen bir çete
Gerçekte ya böyle bir çete varsa bunlar Polder derneğinden buldukları3.dünya savası olmaz herhalde cnm
Gerçek hayattamı olabilir kurtlar vadisi gerçek kişileri yansıtıyorduGerçekte ya böyle bir çete varsa
Arka sokaklar da Polder derneğinden alıyor konuları bazen çünkü saklanıyor bazı şeylerGerçek hayattamı olabilir kurtlar vadisi gerçek kişileri yansıtıyordu
Hmm olabilir ozaman cnmArka sokaklar da Polder derneğinden alıyor konuları bazen çünkü saklanıyor bazı şeyler
Arka sokaklar cevher şanlı olayı neydi terör örgütüyle barış sürecini bozmakHmm olabilir ozaman cnm
75 yasında rıza baba ama hiç yaşlı dedelere benzemiyor anlamadım vlla 50 yaşında orta yaş adamlara benziyor @xemrexxx @Harunnn60Arka sokaklar cevher şanlı olayı neydi terör örgütüyle barış sürecini bozmak
Arkasında Amerika vardı Amerika olmadan siz bu barışı sürdüremezsiniz.
İstanbulda olsa olayın üstü örtülürdü kimse Rıza baba ve ekibi cesur değil
Amerikanın bile üstüne gittiler
Suruç katliamını işle ben daha senaryomda işliyeni yakalıyamadım adamı başka bir çete öldürdü ekibiyle beraberTek Devlet oldu dizinin ismi , mafya kaçakçılığı olcak , Polat Alemdar ve ekibi senaryoda olcak
Bende Halkın Polisinde bu konuya girecem Arka sokaklar girdide bu konudaSilah kaçaklığıyla başlıyor hikaye sonradan darbeler, katliamlara kadar ilerlicez
İyi sanada konu çıktıBende Halkın Polisinde bu konuya girecem Arka sokaklar girdide bu konuda
Halkın Polisi Yeni sezonunun konusu adamlar 3.dünya savaşı çıkartmak isteyen bir acayip bir çete
@Çiğdem-
Aralıkta başlatıcam yada Ocaktaİyi sanada konu çıktı
oyun bile olsa bitti dizi sonuctaFinalde olan ölümler oyunmu