YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

Şu Kurtlar vadisiyle ilgili kötü bir anım
Ben sadece kızların seyrettiği dizi Sihirli annem i seyrediyordum ve ek olarak çocuklar duymasın ve bundan ilk okulumdaki bütün kızlar etkilendi
ve ben herkesden daha küçüktüm
Bir tane sınıf arkadaşım kızları benden soğutmak için Fenerbahçenin maçı var dedi bir anda televizyonda kurtlar vadisi varmış sınıfa kilitledi sana bir kız böyle yapsa o diziden soğarmısın @emree-29

Şu Kurtlar vadisiyle ilgili kötü bir anım
Ben sadece kızların seyrettiği dizi Sihirli annem i seyrediyordum ve ek olarak çocuklar duymasın ve bundan ilk okulumdaki bütün kızlar etkilendi
ve ben herkesden daha küçüktüm
Bir tane sınıf arkadaşım kızları benden soğutmak için Fenerbahçenin maçı var dedi bir anda televizyonda kurtlar vadisi varmış sınıfa kilitledi sana bir kız böyle yapsa o diziden soğarmısın @emree-29
Tabi hangi seneydi

Ozamanlar efsanedi
Ben normalde Diğer sınıf arkadaşımla beraber bakıyordum Benim bir kız arkadaşım Kurtlar vadisini seyrediyordu misafirliğe gittiğimde centilmenlik yapıyordum
Ama okulda bana aşık olan bir kız böyle bir şey yapınca soğuttu
Sana platonik aşık olan iki en iyi arkadaş olsa ne yapardın
Ben ikisininde reddettim
O Red ettiğim bir kız bana mecbur kalsın diye kurtlar vadisi seyretttirdi
Sana bunu yapsa seyrettiğin diziden soğarmısın

Ben normalde Diğer sınıf arkadaşımla beraber bakıyordum Benim bir kız arkadaşım Kurtlar vadisini seyrediyordu misafirliğe gittiğimde centilmenlik yapıyordum
Ama okulda bana aşık olan bir kız böyle bir şey yapınca soğuttu
Sana platonik aşık olan iki en iyi arkadaş olsa ne yapardın
Ben ikisininde reddettim
O Red ettiğim bir kız bana mecbur kalsın diye kurtlar vadisi seyretttirdi
Sana bunu yapsa seyrettiğin diziden soğarmısın
Soğaradım

Sihirli Hayatlar 29 Ekim Özel bölümüyle Geliyor
Hedef kitlemi geri almadan buna sezon finali yapmıcam bu Sihirli Hayatlar eski reytingine dönecek
Ömerin gördüğü kabus gerçek olması 29 Ekimle
Bağımsızlığımızın kıymetini bilelim bu kurulan 17.Türk devletimiz kimse bukadar devlet kurmadı bir sinir uğruna ve sevgilisi için bir zaman küresi çalıp bir ülkenin kaderini değiştirmesi
Bir tek periler biliyor diğerleri unuttu 17.Türk devleti olduğunu ve bilinçaltı gücüyle yönetilen bir örgüt varsa felakete sebep olabilir
Sihirli Hayatlar 29 Ekim özel bölümüyle Cumartesi Saat 20 de

@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Tolstoyevski @denizz19

Sihirli Hayatlar 29 Ekim Özel bölümüyle Geliyor
Hedef kitlemi geri almadan buna sezon finali yapmıcam bu Sihirli Hayatlar eski reytingine dönecek
Ömerin gördüğü kabus gerçek olması 29 Ekimle
Bağımsızlığımızın kıymetini bilelim bu kurulan 17.Türk devletimiz kimse bukadar devlet kurmadı bir sinir uğruna ve sevgilisi için bir zaman küresi çalıp bir ülkenin kaderini değiştirmesi
Bir tek periler biliyor diğerleri unuttu 17.Türk devleti olduğunu ve bilinçaltı gücüyle yönetilen bir örgüt varsa felakete sebep olabilir
Sihirli Hayatlar 29 Ekim özel bölümüyle Cumartesi Saat 20 de

@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Tolstoyevski @denizz19
Bekliyoruz @Harunnn60 ile birlikte :A :A :A

Bekliyoruz @Harunnn60 ile birlikte :A :A :A
Amerikanın elinde sihirli bir güç olsa başımız ciddi dertteydi Dodo gibi birisi olsa bide Türkiyede periler heyeti Başkanından zaman küresini çalıyor ama Dodo tam sihiri hazırlarken çaldırıyor Dodo seni ayırma peşinde ama sonucu çocuklar duymasındaki Halukun kabusu gerçek oluyor onu burda ömer görüyor o kabusu
@Dosi sebep oluyor bu faciaya

@Çiğdem-

@emree-29

Amerikanın elinde sihirli bir güç olsa başımız ciddi dertteydi Dodo gibi birisi olsa bide Türkiyede periler heyeti Başkanından zaman küresini çalıyor ama Dodo tam sihiri hazırlarken çaldırıyor Dodo seni ayırma peşinde ama sonucu çocuklar duymasındaki Halukun kabusu gerçek oluyor onu burda ömer görüyor o kabusu
@Dosi sebep oluyor bu faciaya

@Çiğdem-

@emree-29
ben seni boykot edecem :A beni hep kötü gösteriyorsun :D