15 saatlik dizi senaryosu yazdımSen bildiğini yap cnm senaristlerin senaryolarına karışmıyorum
15 saatlik dizi senaryosu yazdımSen bildiğini yap cnm senaristlerin senaryolarına karışmıyorum
Kaç bölüme ayrılıyor15 saatlik dizi senaryosu yazdım
1 bölüm 29 Ekimi ekledim diye olduKaç bölüme ayrılıyor
5-6 BÖLÜM YAZDIN SANDIM 15 saatde 1 bölümmü yazdın ne düşündün okadar1 bölüm
Bölüm 15 saat sürer televizyonda5-6 BÖLÜM YAZDIN SANDIM 15 saatde 1 bölümmü yazdın ne düşündün okadar
aa bende 15 saatde yazdın sandımBölüm 15 saat sürer televizyonda
Şaşırdınmı senin dizi cumartesi olsa pazar saat 12 ye giderdiaa bende 15 saatde yazdın sandım
Sihirli Hayatlar 29 Ekim Özel bölümüyle Geliyor
Hedef kitlemi geri almadan buna sezon finali yapmıcam bu Sihirli Hayatlar eski reytingine dönecek
Ömerin gördüğü kabus gerçek olması 29 Ekimle
Bağımsızlığımızın kıymetini bilelim bu kurulan 17.Türk devletimiz kimse bukadar devlet kurmadı bir sinir uğruna ve sevgilisi için bir zaman küresi çalıp bir ülkenin kaderini değiştirmesi
Bir tek periler biliyor diğerleri unuttu 17.Türk devleti olduğunu ve bilinçaltı gücüyle yönetilen bir örgüt varsa felakete sebep olabilir
Sihirli Hayatlar 29 Ekim özel bölümüyle Cumartesi Saat 20 de
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Tolstoyevski @denizz19
bekliyoruz pomyden aşk dizisi geliyor kaçırmayın @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60Kızların dünyası Bugün başlıyor Kanal Yenisuda @Çiğdem- @Harunnn60
Büyük olayların ve büyük bir maceraya atılan polisler Aldatmanın arkasında kim var diye bulmaya çalışacak Seliha Başkomiser ve ekibi
Serhan ve Aylin Selin leyla nazlı komiser onların ekibindedir bulaşıkları kişi ekibi dağıttı ama kader onları tekrar bir araya getirdi. @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı
Kızların dünyası Bugün başlıyor Kanal Yenisuda @Çiğdem- @Harunnn60
Büyük olayların ve büyük bir maceraya atılan polisler Aldatmanın arkasında kim var diye bulmaya çalışacak Seliha Başkomiser ve ekibi
Serhan ve Aylin Selin leyla nazlı komiser onların ekibindedir bulaşıkları kişi ekibi dağıttı ama kader onları tekrar bir araya getirdi. @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı
Ama internet sıkıntılıMerakla bekliyorumm bakalım nasıl olacak
ana caddeler neydiSİHİRLİ HAYATLAR SEZON FİNALİ YAPIYOR
ANA Caddeler geri dönüyor @Çiğdem-
@Çiğdem-