YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

Kızların dünyası daha iyi olmuş @Harunnn60 @destere bakarlar :A :A :A
Zaten benden başka bir erkeğin kızların dünyasını bilmiyorlar sınıfta imamın kıyacağı resmi nikaha dikkat et Karadeniz dini bir yer üstüne kuma getirebilirler dikkatli ol bu yetki ile erkekler harem kurabilir mutlak yemin ettirmeye çalış hem dini kitabın üstüne hemde anayasa kitabının üstüne

Bunda Erkekler kızların dünyasını öğrensin diye yapıyorum mesela kadın berberinde erkek manikür pedikür ve saç kesicek
Öyle bir bölüm olacak burda kız fanatik Beşiktaşlı erkek fanatik Fenerbahçeli
Bu kız teklifi kabul etmiyor bir fanatik Beşiktaşlı kız arkadaşı tek başına gidemiyor o ben götürürüm diyor

Gerçek aşk Kasımda sende oyuncu olacaksın @Thequeer emniyet müdürü
Konu şu Bir kız ve erkek bir birileriyle buluşmak için ettiği mücadeleyi konu alacak
Yusuf amirin ekibi Serhan komiser ve sevgilisi var ama görevi şu okulda aldatılan kızları tespit etmek ve bunun için iki polis sevgiliyi oynayacak ve üniversitenin içine sızacak Serhan komiserin gerçek sevgilisi Suzan sahte sevgilisi Aylin komiser
Ve peşlerinde olan bir gizli platonik aşık
Bu üniversite çok maceracı olacak Gerçek Aşk Kasımda Kanal Yenisuda @Çiğdem- @vadikızı
Birimiz hepimiz Hepimiz birimiz hepimiz için düşmanları bitirmeye geliyoruz
Endişeyle bekliyorum :A

Gerçek aşk Kasımda sende oyuncu olacaksın @Thequeer emniyet müdürü
Konu şu Bir kız ve erkek bir birileriyle buluşmak için ettiği mücadeleyi konu alacak
Yusuf amirin ekibi Serhan komiser ve sevgilisi var ama görevi şu okulda aldatılan kızları tespit etmek ve bunun için iki polis sevgiliyi oynayacak ve üniversitenin içine sızacak Serhan komiserin gerçek sevgilisi Suzan sahte sevgilisi Aylin komiser
Ve peşlerinde olan bir gizli platonik aşık
Bu üniversite çok maceracı olacak Gerçek Aşk Kasımda Kanal Yenisuda @Çiğdem- @vadikızı
Birimiz hepimiz Hepimiz birimiz hepimiz için düşmanları bitirmeye geliyoruz

:D:D @Thequeer bahanın rolü olacak ozan onu anlamadım

@Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı
SQ5G6km1byFC9HMO2XW_WTeOml9pSNHFHI9kvlVM-3sPl0f4n6PztYb5aEzw6inDCVpzkn35dGRNKM6h9mAF5zj-XzPYoYsIox7V5rmbm61cLatsxciUcoF8dumAO4MeJNBnRuW_-QUFxwJkLZ-6q2CKtSj_2RPL0Rz0m7dyt3o7ONxwLUhyM3M3FmD70aXC5Zm3i4Cyc__NUOi_EiQ3vCklAdOOIAqunlU1NLnkc6kJuTiQJpROXj-WhSkupseaLz-td3vbOFWuRILJzM9cdS0_dN02R0owydb67H_jV11m4c2N2rwW5JfWfkSczdUAGaRDvaK8IqwyoOgS-PwA33zKWiqurdSCXJ667VRa__8D4A70mWfu2Yfg6a7nDNYG-v2T7bEAmxHcMcnTPJuoVsFldiNdVPBMlsA3C52M-5sCFJQjvGI61QIsKGzTGwh7M7TUPovHc9SPHwdfhljLY7na7ETbYcsAwdWj8mJrQoupXOg1ZI4IJH7gS4rJuYhJW3KJw1pUjs8aWu19O40VzM3UHy1d1bw70kYJdAYbDeJqx6Rc7NhY8Ug3MUuslIrTx0JO92WmW7ylfQDN8Q4thyjF4MV-2hpmjQsA_QpaDu06a6YUOtQMs0sBqKrMj-uBjpltz2iABsUQOyx8kUbXOYo_Liu0UUjK4Og=s600-no

@vadikızı

@ömer karataş @Thequeer