Kızların dünyası daha iyi olmuş @Harunnn60 @destere bakarlar@Çiğdem- gerçek Aşk Ad değiştirdi Gerçek dizi Adıymış yani kod adı
Yeni adı Kızların dünyası @Harunnn60
27 Ekim Cuma
Kızların dünyası daha iyi olmuş @Harunnn60 @destere bakarlar@Çiğdem- gerçek Aşk Ad değiştirdi Gerçek dizi Adıymış yani kod adı
Yeni adı Kızların dünyası @Harunnn60
27 Ekim Cuma
Zaten benden başka bir erkeğin kızların dünyasını bilmiyorlar sınıfta imamın kıyacağı resmi nikaha dikkat et Karadeniz dini bir yer üstüne kuma getirebilirler dikkatli ol bu yetki ile erkekler harem kurabilir mutlak yemin ettirmeye çalış hem dini kitabın üstüne hemde anayasa kitabının üstüneKızların dünyası daha iyi olmuş @Harunnn60 @destere bakarlar
Bunda Erkekler kızların dünyasını öğrensin diye yapıyorum mesela kadın berberinde erkek manikür pedikür ve saç kesicekGüzel taktik
Endişeyle bekliyorumGerçek aşk Kasımda sende oyuncu olacaksın @Thequeer emniyet müdürü
Konu şu Bir kız ve erkek bir birileriyle buluşmak için ettiği mücadeleyi konu alacak
Yusuf amirin ekibi Serhan komiser ve sevgilisi var ama görevi şu okulda aldatılan kızları tespit etmek ve bunun için iki polis sevgiliyi oynayacak ve üniversitenin içine sızacak Serhan komiserin gerçek sevgilisi Suzan sahte sevgilisi Aylin komiser
Ve peşlerinde olan bir gizli platonik aşık
Bu üniversite çok maceracı olacak Gerçek Aşk Kasımda Kanal Yenisuda @Çiğdem- @vadikızı
Birimiz hepimiz Hepimiz birimiz hepimiz için düşmanları bitirmeye geliyoruz
Gerçek aşk Kasımda sende oyuncu olacaksın @Thequeer emniyet müdürü
Konu şu Bir kız ve erkek bir birileriyle buluşmak için ettiği mücadeleyi konu alacak
Yusuf amirin ekibi Serhan komiser ve sevgilisi var ama görevi şu okulda aldatılan kızları tespit etmek ve bunun için iki polis sevgiliyi oynayacak ve üniversitenin içine sızacak Serhan komiserin gerçek sevgilisi Suzan sahte sevgilisi Aylin komiser
Ve peşlerinde olan bir gizli platonik aşık
Bu üniversite çok maceracı olacak Gerçek Aşk Kasımda Kanal Yenisuda @Çiğdem- @vadikızı
Birimiz hepimiz Hepimiz birimiz hepimiz için düşmanları bitirmeye geliyoruz
Sihirli hayatların yaratıcısından dedim sığmamışbekliyoruz farklı olucak afişte güzel olmuş öyle değilmi @Harunnn60
olsun rengi falan güzel olmuşSihirli hayatların yaratıcısından dedim sığmamış
Beğendim bende uğraşmış ilk tefa hayretbekliyoruz farklı olucak afişte güzel olmuş öyle değilmi @Harunnn60
Beğendim bende uğraşmış ilk tefa hayret
@pompy bu sefer çok farklı geliyor vlla bakalım forum buna hazırmı
Evet bir değişim var aşk filan böyle@pompy bu sefer çok farklı geliyor vlla bakalım forum buna hazırmı
Forumumuz gerçekten değişiyor baksana @pompy bile değişmeye başladıEvet bir değişim var aşk filan böyle
polis ekibimi neyseki çokta değişmemiş içim ferahladı ne oluyoruz diyordum @Harunnn60konu aldatmaları tespit eden ekip @Çiğdem-
ama konu aldatmalar bu aldatmalar için kurulan bir özel ekip @Çiğdem-polis ekibimi neyseki çokta değişmemiş içim ferahladı ne oluyoruz diyordum @Harunnn60