ha orda sandigin gibi bir spoi degil ama arti orda ajan mi, koca mi, kadin mi yoksa misafir mi hangisinden söz ettigim belirsizYaaa ne yazayım ki fazla bile
------
@102'de verdiğin spo gibi şeyler kaçırayım istiyorsan arada
ha orda sandigin gibi bir spoi degil ama arti orda ajan mi, koca mi, kadin mi yoksa misafir mi hangisinden söz ettigim belirsizYaaa ne yazayım ki fazla bile
------
@102'de verdiğin spo gibi şeyler kaçırayım istiyorsan arada
Camia gündeminin son sırasında falandır 4. yıldız meselesi. ANÇ ve ekibi için Josef de Souza'nın daha yeni bulunan bavulu bile daha önemlidir. 🤭Bakalım Dosi izlerim şimdi 3.bölümü
------
Gizliden faaliyetleri sürdürüyoruz tabii 5.yıldız için eli kulağında. İyisiniz sayemizde 4.yıldızı takacaksınız
Kadından bahsediyorsun bence bakalımha orda sandigin gibi bir spoi degil ama arti orda ajan mi, koca mi, kadin mi yoksa misafir mi hangisinden söz ettigim belirsizAslinda acik kapi vardi ama tatmin eden bir son ile bitmisti
Analizlerim öyle demiyor ama birçoğunuz gizliden istiyorsunuzCamia gündeminin son sırasında falandır 4. yıldız meselesi. ANÇ ve ekibi için Josef de Souza'nın daha yeni bulunan bavulu bile daha önemlidir. 🤭
Kadin verdigi ropörtajda Ahmed olursa olsun diyor yani rolü var. neyse susayimKadından bahsediyorsun bence bakalım
İlla ölmesi mi lazımKadin verdigi ropörtajda Ahmed olursa olsun diyor yani rolü var. neyse susayimgit izle bakalim
16, 19, 22 > 21, 23, 28. 1. durum bana daha çekici geliyor. Hem Fenerbahçe'nin yerine biz hava yakalamış olacağız hem de 4. yıldızı takan 2. takım olmanın cazibesi/ihtimali devam edecek.Kadından bahsediyorsun bence bakalım
------
Analizlerim öyle demiyor ama birçoğunuz gizliden istiyorsunuz
Ölmekten bahseden kim 😱İlla ölmesi mi lazımO zaman kesin bir başrol olacak aferin sana mosi 😡😡
umarimZaten öncesinde olayları merak ettiğim için az başlamıştım gerisini de bitirdimBeklediğim kadar ekşınlı geçmedi puanım yine 7.5.
İnsanların beynini güzel bir yere gidiyorsunuz diye yıkıyorlar. Bakalım akılları başlarına gelecek mi yoksa Işid'e katılacak mı bu 2 kız.
benim yorumum3. Bölüm
Yine çok iyiydi.
Ben yukarda Misafir kelimesine takılmıştım, adamlar kendi arasında da Misafir diyorlarmış. Säpo'da farklı söyleniyor.
Pervin tecavüze uğradı ve Ahmed'i öldürdü. Oradan nasıl kurtulacak çok merak ediyorum. Ahmed'in telefonunun üzerinde olamaması iyi olmuş yoksa sinyal ile bulunurdu.
Kızların beyni yavaş yavaş yıkanmaya başladı. Bu dizi bence bir çok gence yolu gösterme amaçlıda tasarlanmış. Ülkede yaygın bir durum çünkü.Onlara vadedilen ve karşılaştıkları hayat çok farklı. Fatima'da bu yolda tek başına hareket ediyor ve o da patronuna güvenemiyor haliyle. Atış yeri yapılan yeri öğrendi ve bu ipucu ile ilerleme kaydetebilir
9.3/10
Aferin dizde olanları yazmışsın hep çok güzel yorumlarumarim
yalniz bölüm siralamasini yazarsan fena olmaz
------
benim yorumum
ilerde birileri ile yorumlasinca tazeler bu notlarAferin dizde olanları yazmışsın hep çok güzel yorumlarBenden böyle yorum çıkmaaaz üşengeç adamım
Ahmed deyip durdum farkindaysanBaşrol değildi ki o
Ahmed deyip durdum farkindaysaniste Ahmed olacaksa oynamak istiyorum demisti, adam ölsede olayi sonuna kadar devam edecekyukardaki o mesaji editledim farkli algilandi diye. O kisi ile kimyasi iyi tutmus
yoo ben dizideki isimleri yaziyorumKafamı karıştırdınDizideki kocası daha ölmedi ki dizideki Ahmed öldü sadece. Demek dizideki kocası Hüsam da ölecek ki onun adı gerçekte Ahmed galiba 😡😡
4.bölüme geçtim biraz yarısını bitirip yarın devam ederimyoo ben dizideki isimleri yaziyorum
kafan karissin, oh olsun sana
Hüssam ölsün zaten, haketmiyor karisini
------
bu arada devam edecekmisin? 3. bölümde karar veririm demistin ama galiba edeceksin
tamamini izle ne yarisi4.bölüme geçtim biraz yarısını bitirip yarın devam ederim
Çıkayım forumdan da yavaştan iyi geceler
Ok ok benim dizim sarma bakımından daha başarılı olması lazımtamamini izle ne yarisisarmis demek ki senikeske senin dizinde bu kadar akici olsaydi
dün daha erken kacmistin ben dün izledin sandim ama ara verdin demek ki
iyi geceler ozaman. Düzeni kuruyor gibisin
bende bugün yoktum, pek karsilasmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?