Kanal D Kalbim Ege'de Kaldı - Dizi Yorumları

@mrt-06 sen hala benim ilk günkü atoşumsun :A

@Çiğdem- gösterince görürsün :A
Kesin öyledir bacaksız, 150 kilo olmasan böyle konuşmazdın çok biliyorsun ya ilk önce obezliğine son ver sonra gel.:A:A:A
nasıl konuşmazdım bee 53 kiloyum işte boyda 1.65 idaal ölçüler:A

hahah tamam @denizz19 senden şoww videosuda bekliyoruz ozaman hahaha :F:F:F

Güzel olmuş ilk bölüm, artık yaz boyunca Çarşamba akşamları Kanal D'deyim. :X

Bu arada izlemeden önce yerin dibine batırdığın diziyi beğenmek nasıl bir şeymiş @Çiğdem-'ciğim? :A

hemen ilk bölümden evlenmiceklerdi dizinin konusu buydu çünkü 5-6 bölüm uzatsalardı keşke senaryo çok çabuk tıkanmasa bari🙂🙂🙂

hemen ilk bölümden evlenmiceklerdi dizinin konusu buydu çünkü 5-6 bölüm uzatsalardı keşke senaryo çok çabuk tıkanmasa bari🙂🙂🙂
Asıl olaylar evlendikten sonra başlayacak zaten. Daha Zeliş'in patronu da gelecek. :X @Çiğdem-

Kız @Çiğdem- sen biraz reytinge göre dizi izliyorsun yarın bekleninenin aksine kötü alırsa bırakırsın bence. :A
alakası yok bee ben aksiyon dizileri izliyorum kpa nın reytingleri berbat onuda izliyorum ama bu yaz uzun aradan sonra aksiyon dısına çıktım ayy hiç yaz dizilerini izlemeyi hayal bile etmiyordum ama kiralık aşkla kalbim egede kaldıyı beğendim tutarmı tutarada bakıcam 🙂🙂🙂

alakası yok bee ben aksiyon dizileri izliyorum kpa nın reytingleri berbat onuda izliyorum ama bu yaz uzun aradan sonra aksiyon dısına çıktım ayy hiç yaz dizilerini izlemeyi hayal bile etmiyordum ama kiralık aşkla kalbim egede kaldıyı beğendim tutarmı tutarada bakıcam 🙂🙂🙂
Ee bugün KPA yok muydu neden izlemedin? :D

Tekrarı başlıyor açtım bakalım. :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi