nasıl konuşmazdım bee 53 kiloyum işte boyda 1.65 idaal ölçülerKesin öyledir bacaksız, 150 kilo olmasan böyle konuşmazdın çok biliyorsun ya ilk önce obezliğine son ver sonra gel.![]()
hahah tamam @denizz19 senden şoww videosuda bekliyoruz ozaman hahaha
nasıl konuşmazdım bee 53 kiloyum işte boyda 1.65 idaal ölçülerKesin öyledir bacaksız, 150 kilo olmasan böyle konuşmazdın çok biliyorsun ya ilk önce obezliğine son ver sonra gel.![]()
Bacaksız tamam sus sen konuşma.nasıl konuşmazdım bee 53 kiloyum işte boyda 1.65 idaal ölçüler
hahah tamam @denizz19 senden şoww videosuda bekliyoruz ozaman hahaha![]()
Sende beğendin sonuçta.hemen ilk bölümden evlenmiceklerdi dizinin konusu buydu çünkü 5-6 bölüm uzatsalardı keşke senaryo çok çabuk tıkanmasa bari🙂🙂🙂
birazda senin yüzünden baktım diziye aslında sonra hoşuma gitti izledimGüzel olmuş ilk bölüm, artık yaz boyunca Çarşamba akşamları Kanal D'deyim.
Bu arada izlemeden önce yerin dibine batırdığın diziyi beğenmek nasıl bir şeymiş @Çiğdem-'ciğim?![]()
alakası yok bee ben aksiyon dizileri izliyorum kpa nın reytingleri berbat onuda izliyorum ama bu yaz uzun aradan sonra aksiyon dısına çıktım ayy hiç yaz dizilerini izlemeyi hayal bile etmiyordum ama kiralık aşkla kalbim egede kaldıyı beğendim tutarmı tutarada bakıcam 🙂🙂🙂Kız @Çiğdem- sen biraz reytinge göre dizi izliyorsun yarın bekleninenin aksine kötü alırsa bırakırsın bence.![]()
Ee bugün KPA yok muydu neden izlemedin?alakası yok bee ben aksiyon dizileri izliyorum kpa nın reytingleri berbat onuda izliyorum ama bu yaz uzun aradan sonra aksiyon dısına çıktım ayy hiç yaz dizilerini izlemeyi hayal bile etmiyordum ama kiralık aşkla kalbim egede kaldıyı beğendim tutarmı tutarada bakıcam 🙂🙂🙂
kalbim egede kaldı hosuma gidince onu izledim şimdi kpayı izliyorum bitincede youtubeden tamammını izlicem zaten ben ertuğrulu yeni bölüm izliyordum kpayı bitince youtubeden izliyordumEe bugün KPA yok muydu neden izlemedin?![]()