Hahahaa aynen Alperim çok iyi rol yapıyor, yarın çok iyi reyting alır.Bende beğendim onun dişleri yok
Gerçekten çok iyi dizi olmuş.Cennet Mahallesi kavgasını etti gıppırıkgiller mi diyor @EFE UYSAL gıpgıp
Çilek Kokusunu geçecektir dizi.Olmuş bu dizi yarın 6 reyting görmemiz muhtemel
Ben çok beğendim aynen @Çiğdem- postacı sen yaşıyor muydun çok komikti, Mustafa Zeliha iyi kili oldular.
ayy allahım yarabbim yaa zeliş gibi levheyle ikinizi birden girişirim şimdi haaaaO Koşan şişko koca memeli hatun @Çiğdem- değil mi @EFE UYSAL
Vuuuuu afk seher buradaymış
savaşmayın sevişin kızlar
Harika ikili oldula vala
Sen izliyor musun.ayy allahım yarabbim yaa zeliş gibi levheyle ikinizi birden girişirim şimdi haaaa
bende köyde büyüdüm ama benim hanımefendiliğimin yanına bile yakınlaşamaz o@Çiğdem- zelişin şu erkeksi hali bile senden güzel
Zelişi getirim seni evire çevire döver.bende köyde büyüdüm ama benim hanımefendiliğimin yanına bile yakınlaşamaz o
Çok güzel olmuş dizi.@denizz19 @EFE UYSAL bende izliyorum evet çok saçma buluyordum ben bu diziyi aslında @Aserat ada öyle demiştim ama ilk bölüm ilgimi çekti nedense ergen dizisi olmaması biraz artı yani
kiralık aşktan sonra kalbim egede kaldı 2.yaz dizim olabilir
Yok la BBS'nin son bölümlerinde bayağı vücutluydu.Alper Saldıran vücudunu açsa da beğenmezsin zaten @Çiğdem-