Hahahaa aynen Alperim çok iyi rol yapıyor, yarın çok iyi reyting alır.Bende beğendim onun dişleri yok![]()
Gerçekten çok iyi dizi olmuş.
Çilek Kokusunu geçecektir dizi.Olmuş bu dizi yarın 6 reyting görmemiz muhtemel![]()
Ben çok beğendim aynen @Çiğdem- postacı sen yaşıyor muydun çok komikti, Mustafa Zeliha iyi kili oldular.![]()
ayy allahım yarabbim yaa zeliş gibi levheyle ikinizi birden girişirim şimdi haaaaO Koşan şişko koca memeli hatun @Çiğdem- değil mi @EFE UYSAL
Vuuuuu afk seher buradaymış
savaşmayın sevişin kızlar
Harika ikili oldula vala![]()
Sen izliyor musun.ayy allahım yarabbim yaa zeliş gibi levheyle ikinizi birden girişirim şimdi haaaa![]()
bende köyde büyüdüm ama benim hanımefendiliğimin yanına bile yakınlaşamaz o@Çiğdem- zelişin şu erkeksi hali bile senden güzel![]()
Zelişi getirim seni evire çevire döver.bende köyde büyüdüm ama benim hanımefendiliğimin yanına bile yakınlaşamaz o![]()
Çok güzel olmuş dizi.@denizz19 @EFE UYSAL bende izliyorum evet çok saçma buluyordum ben bu diziyi aslında @Aserat ada öyle demiştim ama ilk bölüm ilgimi çekti nedense ergen dizisi olmaması biraz artı yani
kiralık aşktan sonra kalbim egede kaldı 2.yaz dizim olabilir![]()
Yok la BBS'nin son bölümlerinde bayağı vücutluydu.Alper Saldıran vücudunu açsa da beğenmezsin zaten @Çiğdem-![]()