@Çiğdem- söz konusu sensen vücut her şeydir. Kas baklava bunlar ilgi alanın
allah allah siz kız olsaydınız erkeğin neresine bakardınız peki söyleyinde bilelim
@Çiğdem- söz konusu sensen vücut her şeydir. Kas baklava bunlar ilgi alanın
allah allah siz kız olsaydınız erkeğin neresine bakardınız peki söyleyinde bilelim
Gözüne kaşına yüzüne bakardım.allah allah siz kız olsaydınız erkeğin neresine bakardınız peki söyleyinde bilelim
@Çiğdem- ben kız değilim olmadığım için yorum yapamam ama bakılacak yerler bulurdum illa ki
Bu dizi Justin Timberlake filmi Arkadaştan Öte gibi
hadi gidin oradan beeee vucut yapmış yarı çıplak bir oğlan görseniz düşer bayıırdınız adım kadar eminimGözüne kaşına yüzüne bakardım.
Bende çalışıyorum vücut kızz ne konuşuyon.hadi gidin oradan beeee vucut yapmış yarı çıplak bir oğlan görseniz düşer bayıırdınız adım kadar eminim
Bende çalışıyorum vücut kızz ne konuşuyon.
hahah ayyy sizin çalıştığınız vucuttan ne olur beee ikinizde sukubi doo Shaggy gibisinizÇiğdem- sana bir gün vücut yapınca fotomu atacağım dibin düşsün diye
Aman Çiko fotosuna kötü yorum yapma sonra benim gibi dayak yersin. )))))hahah ayyy sizin çalıştığınız vucuttan ne olur beee ikinizde sukubi doo Shaggy gibisiniz
Sen kendine bak la önce, öyle konuş, sana kim bakar.hahah ayyy sizin çalıştığınız vucuttan ne olur beee ikinizde sukubi doo Shaggy gibisiniz
Sen kendine bak la önce, öyle konuş, sana kim bakar.
@EFE UYSAL benim fiziğim gayet düzgün ve idaal sen kendi göbeğini erit önce
Cadı sen diyorsun ya hem kas çalışıyorum hem zayıfım hem sağlıklıyım ne konuşuyon hala kız kurusu bacaksız, 150 kilosun burda gelip konuşuyon.@EFE UYSAL benim fiziğim gayet düzgün ve idaal sen kendi göbeğini erit önce
@denizz19 vucut olarak pek umut vermiyorsun vlla sonucta giyinikte olsa gördük seni hiç öyle hava yok sende
Yapabilirsin senden gelecek her şeye razıyım. Kalbimin gümüşten gülüşü....@mrt-06 sana bir Gönderme Yaparım ben var ya
53 kiloyum ben beee 150 kilo olan sendirsinCadı sen diyorsun ya hem kas çalışıyorum hem zayıfım hem sağlıklıyım ne konuşuyon hala kız kurusu bacaksız, 150 kilosun burda gelip konuşuyon.
Kesin öyledir bacaksız, 150 kilo olmasan böyle konuşmazdın çok biliyorsun ya ilk önce obezliğine son ver sonra gel.53 kiloyum ben beee 150 kilo olan sendirsin