Ne karizma amaBilemem artık, karizması kıskanılacak türden.
Ne karizma amaBilemem artık, karizması kıskanılacak türden.
Özetli başladı, kanal diziye fazla güveniyor belli. Yarın listede büyük sürprizler bekliyorum.
Ağzını hayra aç.Özetli başladı, kanal diziye fazla güveniyor belli. Yarın listede büyük sürprizler bekliyorum.
Dizi güzel, hak ediyor benceAğzını hayra aç.
Kesinlikle katılmıyorum ama neyse bir şey demeyeyim sevenlerinden laf işitmek istemiyorum.Dizi güzel, hak ediyor bence
Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi orası ayrı ama diziye karşı ön yargının sebebini de biliyorum. Tek oyuncu üzerinden tüm yapım çöpe atılamaz benceKesinlikle katılmıyorum ama neyse bir şey demeyeyim sevenlerinden laf işitmek istemiyorum.
Harun, Mahir'in eğitim masraflarını karşılamıştır, zengin etmiştir diye düşünüyordum ama oğluymuş. Bu gerçeğin bu kadar erken ortaya çıkması şaşırttı.Bu Harun'un amacı ne? Hem Helin ve Cemal'i, hem de Mahir'i o çağırmış.. Bir şeyler çıkacak ortaya ama ne çıkacak merak ediyorum.
Bence bunu açıklamalarının altından başka bir şey çıkacak. Mahir ile Asiye'nin zoraki evliliği vs. İşleri iyice kızıştırmak için yapılmış bir hamle bence.Harun, Mahir'in eğitim masraflarını karşılamıştır, zengin etmiştir diye düşünüyordum ama oğluymuş. Bu gerçeğin bu kadar erken ortaya çıkması şaşırttı.
Büyük ihtimalle, yoksa böyle bir bombayı erkenden patlatmazlardı.Bence bunu açıklamalarının altından başka bir şey çıkacak. Mahir ile Asiye'nin zoraki evliliği vs. İşleri iyice kızıştırmak için yapılmış bir hamle bence.
Yalnız dizi bomba gibi gidiyor. Yakın zamanda çift haneleri bile görür bu tempoyla ilerlerse.
Bir de şu Annemizi Saklarken de tutarsa tam olur. İzlediğim iki dizi de şuan aynı kanalda bitmelerini istememBüyük ihtimalle, yoksa böyle bir bombayı erkenden patlatmazlardı.
İlk bölümde daha iyi gidiyor, temposu hiç düşmedi. Çift haneler olmasa bile kanala şu döneminde ilaç gibi gelir.
Onu pazar günü Emgen Konağı hatrına izleyeceğim, umarım övdüğün/üz kadar vardır abi.Bir de şu Annemizi Saklarken de tutarsa tam olur. İzlediğim iki dizi de şuan aynı kanalda bitmelerini istemem
Akrep'ten aldığın hissi alacaksın bak demedi demeOnu pazar günü Emgen Konağı hatrına izleyeceğim, umarım övdüğün/üz kadar vardır abi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?