Star Kaderimin Oyunu - Dizi Yorumları

Evet, Mahir de başladı aşık olmaya diyebiliriz. :A "Gözlerin yıldız çıkıyor gibi"... :bhr: Flashback sahnelerinde AsCem, günümüz sahnelerinde AsMah'cıyız. :Z
------
Ah keşke olsa olacak bu bölümde olacak fragmanda görmüştük
Islık çalışına düştüm. :bhr: Merakla bekliyorum o sahneyi.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Nikahı ne zaman kıyacaklar acaba. :A
------

Cemal de Asiye-Mahir ilişkisinin peşini bırakmıyor. :( Uğur'un Meral ile ilgili konuşması da iyice şüphelendirdi. Bakalım ne olacak o.

Cemal'in "hangi çocuk" dediğinde Uğur'un "senin çocuğun" demesi. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Nikahı ne zaman kıyacaklar acaba. :A
------

Cemal de Asiye-Mahir ilişkisinin peşini bırakmıyor. :( Uğur'un Meral ile ilgili konuşması da iyice şüphelendirdi. Bakalım ne olacak o.

Cemal'in "hangi çocuk" dediğinde Uğur'un "senin çocuğun" demesi. :A

Bilemiyorum valla eme cemal bırakmıcak peşini

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Şimdi de Meral'i aradı. :A Ama neyse ki Meral Queen cevabını verdi. :A
------
Ay birde çıkıp "geldim, ama seçim yapmak zorunda kaldım" diyor.. Cemal konuştukça batıyorsun, konuşma. :A Küfür etmekten yoruldum.

• Güldürdün
"Yine yıldızlar çıktı, gülünce gözünde yıldızlar çıkıyor. Hiç fark etmedin mi?" Ya Mahir sen harikasın. :bhr:
------

Gülsüm de şüphelenmeye başladı hayırlı olsun. :A Zahide ile güçlerini birleştirip tüm konağı ele geçirsinler. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
"Yine yıldızlar çıktı, gülünce gözünde yıldızlar çıkıyor. Hiç fark etmedin mi?" Ya Mahir sen harikasın. :bhr:
------

Gülsüm de şüphelenmeye başladı hayırlı olsun. :A Zahide ile güçlerini birleştirip tüm konağı ele geçirsinler. :A

Ayy evet yaa gülsümün şüphelenmesi hiç iyi olmadı oda durmaz bence :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bu Raci pisliği de iyice dolduracak Cemal'i Mahir'e karşı. :(
------

Zahide ne oldu? Rengin gitti bir anda. :A Ne güzel dedin Asiye, içimin yağları eridi. :Z "Damarıma basma fena olur."

• Güldürdün