Buzdolabı Meriç Aral mı?Kıza doğru dürüst rol yazamayıp figürana çeviren saçmalıklarınıza en güzel cevabı vermiş. Bu daha başlangıç.
Buzdolabı Meriç Aral mı?Kıza doğru dürüst rol yazamayıp figürana çeviren saçmalıklarınıza en güzel cevabı vermiş. Bu daha başlangıç.
Buzdolabı mı? Meriç Aral buzdolabı olacak en son kişi olabilir.Buzdolabı Meriç Aral mı?
Kim ? Aydınlat o zamanBuzdolabı mı? Meriç Aral buzdolabı olacak en son kişi olabilir.
Kendisinin mıymıntılığı gidince dizi ferahladı resmen keşke daha erken dehleseymişiz.Kıza doğru dürüst rol yazamayıp figürana çeviren saçmalıklarınıza en güzel cevabı vermiş. Bu daha başlangıç.
Ve yine ağlıyorMuhteşem bir oyunculuk.. Daha önce böylesini hiç görmemiştim.. Yılın hatta tüm zamanların en iyisi..
Kendini özletmeden ekranlara dönmesi güzel oldu bu muhteşem oyunculuktan uzun süre mahrum kalamazdık.Ve yine ağlıyor
Üstelik çok farklı ( ! ) birini oynuyor bu seferKendini özletmeden ekranlara dönmesi güzel oldu bu muhteşem oyunculuktan uzun süre mahrum kalamazdık.
3 kere bu diziye maruz kalmak ta ne bileyimStar 2. kez tekrara başlıyor yani aynı akşam üç kez peş peşe yayınlanmış olacak. 😱 Artık bu dizi de tutmazsa yazık.
Maalesef daha uzun süre maruz kalacağız gibi görünüyor genel olarak beğenilmiş.3 kere bu diziye maruz kalmak ta ne bileyim
Maşallah izlemedim izlemem diyen herkesin izleyenlerden daha çok sesi çıkmış yine, izlemiyorsanız yorumsuz kalın izlemediğim hiç bir dizinin karakterine sallayacak kadar küçülmedim çok şükür ...Diziyi izlemeyenler neden bu kadar yorum yaptılar acaba her neyse Öyküde Sarp ta çok iyiydi güzel yazılmıştı ama ilk bölümde Cemali daha etkin anlatsalar daha iyi olurmuş Cemalin terk etme noktasına getiren unsurları görsek daha iyi olurdu bence ama sanırım diğer bölümler anlatacaklar o zaman görecez gibi bakalım haftaya neler olacak
Karaktere değil oyunculuğu eleştiriyoruz ve bunu yapabilmek için de 2 buçuk saat boyunca bu diziyi izlememize gerek yok. Siz seviyorsunuz diye herkes Akın'ı sevmek zorunda değil.Maşallah izlemedim izlemem diyen herkesin izleyenlerden daha çok sesi çıkmış yine, izlemiyorsanız yorumsuz kalın izlemediğim hiç bir dizinin karakterine sallayacak kadar küçülmedim çok şükür ...
Bu böyle uzar gider işte, tıpkı sen seviyorsun diye diğerlerinin Kırmızı Oda yı sevemeyecekleri gibi ama gördüğüm kadarıyla hepsine bir cevap veriyorsun neyse dediğim gibi uzatmanın anlamı yok saygı çerçevesinde düşüncelerimizi belirtik sevgi ile kal..Karaktere değil oyunculuğu eleştiriyoruz ve bunu yapabilmek için de 2 buçuk saat boyunca bu diziyi izlememize gerek yok. Siz seviyorsunuz diye herkes Akın'ı sevmek zorunda değil.
Kıskanacak olsam onu mu kıskanırım
Bilemem artık, karizması kıskanılacak türden.Kıskanacak olsam onu mu kıskanırım