Star Kaderimin Oyunu - Dizi Yorumları

KADERİMİN OYUNU 2. BÖLÜM FRAGMANI

KADERİMİN OYUNU 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

------

KADERİMİN OYUNU 2. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

kaderimin-oyunu-2-6.jpgkaderimin-oyunu-2-2.jpgkaderimin-oyunu-2-5.jpgkaderimin-oyunu-2-1.jpgkaderimin-oyunu-2-3.jpgkaderimin-oyunu-2-7.jpgkaderimin-oyunu-2-4.jpg
------

KADERİMİN OYUNU 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Asiye’nin yıllar sonra Cemal’le karşılaşması ikisi içinde büyük bir yıkım olur. Hastanede yoğun bakımda yatmakta olan Mahir, Asiye’nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendini hiç düşünmediği bir oyunun içinde bulurken, Harun’un yıllardır sakladığı büyük sır da gün yüzüne çıkar.

Herkesin yüzleştiği bu gerçek, Demirhanların tüm dengelerini değiştirirken, Asiye ve Cemal de yeniden karşı karşıya geleceklerdir.

255602022_613792040045125_6156985533737852704_n.jpg

• Harika
Reactions: STAR and Angelica
Yayınlanan tanıtımlardan dolayı beklentim yüksekti, ama ilk bölüm o beklentimi karşılamadı doğrusu. Yol sahnesi (her ne kadar yolda olaylar olsa da) çok uzun tutulmuş, çekimler ve şarkı seçimleri dışında boş gibiydi koca bölüm. Yol sahneleri yerine ilk tanıtımda yer alan Cemal ile Asiye'nin eski zamanlardaki sahnelerini izlemek isterdim.

Asiye karakteri için ilk olarak Nesrin Cavadzade'nin adı geçmişti, iyi ki olmamış o. Oyunculuğuna asla bir şey demem, diyemem de ama bu karakter onda Şahika gibi bir karakterden sonra iyi durmazdı. Mahir'i Akın, Cemal'i Sarp oynar diye bekliyorduk ki tam tersi oldu ve iyi ki de olmuş. Böyle daha güzel. :A
Bölümün sonundan başlamak istiyorum. Aradaki bir kaç sahne ile birlikte bölümün en heyecanlı kısmıydı. Derya Uluğ'un dizi için seslendirdiği şarkı ile daha güzel olmuş. Asiye ile Cemal'in ayrılığı yağmurlu bir akşamda olmuştu, yollarının tekrar kesişmesi de yağmurlu bir akşamda oldu. Cemal'in ve Asiye ile Nergis'in bu karşılaşmadan sonra ne yapacağını merak ediyorum.

Halil'in bir şerefsizlik yapacağı tipinden belli ama ben bunu Nergis'e değil Asiye'ye yapacağını düşünmüştüm. Eve zorla girdi, sonucu da ağır oldu. Asiye'nin kızını korumak için suçu üstlenmesi ve Meral'e de "ben yaptım" demesi... Ölmesi iyi oldu ama Asiye ve çocuklar bu beladan nasıl kurtulacak bilemedim. :(

Yolda televizyonu satması, lokantada parayı ödemeden kaçmaya çalışması Asiye'nin nasıl bir çaresiz duruma düştüğünün en iyi kanıtı. :( Neyse ki lokantanın sahibi anlayışlı, iyi birisi çıktı. Arabayı tamir etti, para verdi ama sonrasında işler klasik Gül Abus Semerci dizisi olduğu için karışmaya (paraları çaldırmaları, polislerin de arabayı bulması) devam etti. :A

Mahir... Bu hikayenin en güzel karakteri olabilir. :bhr: Umarım böyle devam eder karakter. :A Önce arabaya alıp yardım etmesi, ardından trafik çevirmede eşim diyerek kurtarması... Herkesin yapacağı şeyler değil bunlar. Ama ilk bölümden dramın dibine vuran senarist bu anları da çok güzel unutturdu. :A Kaza her şeyi berbat etti. Asiye'nin yakalanmamak için kendi eşi olarak tanıtması, Mahir'in ailesinin bunları öğrenmesi sonrası kendilerini müştemilatta buldular. Mahir uyanınca ne olacak, bu oyun devam edecek mi bakalım.

Alican ile Nergis çok yakışır. :bhr: Zahide'nin kızı bozmasa bari bu ikiliyi. :A Zahide demişken, koca bölümün son dakikalarında gördük Zahide'yi ve diğer karakterleri. Umarım ikinci bölümde daha da çok sahneleri olur. :bhr:

Son olarak, Cemal'in daha doğrusu Akın'ın son sahnedeki oyunculuğuna Twitter'da baya laf edilmiş de ne alaka anlamadım. 8 yaşındaki terk ettiği kızı ve eski karısını gören biri ne tepki verirse, ne yaparsa onu yapmış. :A

• Harika
Reactions: Angelica
Ah be Nergis... Cemal'i görünce ne kadar kötü oldu. :(

Asiye'nin Mahir ile evlendiğini duyan Cemal'in yüzü harikaydı. Beter olsun. :Z

Cemal'in eski hallerini sonunda gördük. Cemal hep böyle kalsa ne iyi olurdu. :T

Keşke hep flashback sahneleri izlesek, ne kadar güzel Cemal ile Asiye. :bhr:

Bu Harun'un amacı ne? Hem Helin ve Cemal'i, hem de Mahir'i o çağırmış.. Bir şeyler çıkacak ortaya ama ne çıkacak merak ediyorum. :A

Oh, Uğur'un Mahir'e "babacığım" diye sarılışını gören Cemal kudur. :A

Bölüm çok iyi gidiyor. Sosyal medyada hem dizi hem karakterler hem de oyuncular trend listesine giriyorlar ara ara. Star TV lokma dağıtır artık :D

• Güldürdün
Reactions: cookies
Bu Harun'un amacı ne? Hem Helin ve Cemal'i, hem de Mahir'i o çağırmış.. Bir şeyler çıkacak ortaya ama ne çıkacak merak ediyorum. :A
Harun, Mahir'in eğitim masraflarını karşılamıştır, zengin etmiştir diye düşünüyordum ama oğluymuş. Bu gerçeğin bu kadar erken ortaya çıkması şaşırttı. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Harun, Mahir'in eğitim masraflarını karşılamıştır, zengin etmiştir diye düşünüyordum ama oğluymuş. Bu gerçeğin bu kadar erken ortaya çıkması şaşırttı. :A
Bence bunu açıklamalarının altından başka bir şey çıkacak. Mahir ile Asiye'nin zoraki evliliği vs. İşleri iyice kızıştırmak için yapılmış bir hamle bence.

Yalnız dizi bomba gibi gidiyor. Yakın zamanda çift haneleri bile görür bu tempoyla ilerlerse.

Bence bunu açıklamalarının altından başka bir şey çıkacak. Mahir ile Asiye'nin zoraki evliliği vs. İşleri iyice kızıştırmak için yapılmış bir hamle bence.

Yalnız dizi bomba gibi gidiyor. Yakın zamanda çift haneleri bile görür bu tempoyla ilerlerse.
Büyük ihtimalle, yoksa böyle bir bombayı erkenden patlatmazlardı.

İlk bölümde daha iyi gidiyor, temposu hiç düşmedi. Çift haneler olmasa bile kanala şu döneminde ilaç gibi gelir.

• Harika
Reactions: hayret bi şey
Büyük ihtimalle, yoksa böyle bir bombayı erkenden patlatmazlardı.

İlk bölümde daha iyi gidiyor, temposu hiç düşmedi. Çift haneler olmasa bile kanala şu döneminde ilaç gibi gelir.
Bir de şu Annemizi Saklarken de tutarsa tam olur. İzlediğim iki dizi de şuan aynı kanalda bitmelerini istemem :A