"Kadın" Dizisinin Yıldızı Seray Kaya İmaj Değiştirdi!

Özge kötü oynamıyordu. Dizideki rolünün yeri çok kötüydü. Ceyda da kendi ayakları üstünde durabilen birsiydi ama Bahar kadar öne cıkarilmadi. Bahar aslında başkalarına tutunarak ayakta kalabilen bi karakterdi. Ve malasef Baharı itici kılan buydu:A Başkaları üzerinden bişeyler başarabilen kadın başarılıymış gibi bize yutturuldu :A 3.sezon bu yuzden kötuydu. Ama 1.sezonda hakkını verdi karakterinin :A
Kime tutundu 3. sezonda? :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
La Case de Papel'in yeni sezonu başlamıştır.

Ne Tokyoya benzemek istemesi canım? Alakası yok.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bu daha iyiymiş evet. Küçüklüğümde hep saçımı bu modelde keserlerdi. Halam Sezen Aksu hayranı olduğu için her tatilde bu tarz yapardı. Türkiye'ye uzun saçla gidip, İsveç'e küt saçla dönüyordum :F Çocukluğumu hatırlattı🙄
Halana selam olsun zevkli kadınmış:A Azcık halana cekseymişin :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Neyse gidip @xBUGRAx 'yı yorumlayacağim. Foto paylaşmış :A
1586037892275.png

Ne zaman program:A Şu yemindeki Hanzoyu paylaşmamişindir umarim:A

Gayet zevkli seçimler paylaştım + kendimi.:A

@mrt-06 bu videoyu izlememiş herhalde. Sen bilmene rağmen hala laf atıyorsun. Türkiye'de 8 dakika boyunca bu oyunculuk performansını kim gösterebilir ki? Kadın yaşıyor resmen. :D

Bu sahnenin olduğu bölüm yayınlandığında baya ses getirmişti hatırlıyorum. Ekşi’de, Twitter ve Instagram’da yapılan yorumların hepsi Özge’nin ne kadar iyi oynadığına dairdi. Gerçekten de bu kadar güzel bir tirad sahnesi yoktur. Özge harikaydı bu sahnede.

• Harika
Reactions: kerem