Bence ekrandaki en iyi oyunculardan, mimiklerini çok seviyorum hem komedide hem dramda çok iyi.
Kocamın ailesinde keşfetmiştim orada erkek Fatma gibiydi ama rol yeteneği yoktu şimdi baya geliştirdi
Bence ekrandaki en iyi oyunculardan, mimiklerini çok seviyorum hem komedide hem dramda çok iyi.
Aman izlemiyim o zamanYok kızını polislerin eline veren bir babanın vicdan azabı ve çaresizliği var.
VSCO'dan tanecik eklemiş, ondan gözükmüyorKadının göbek deliği Shoptan kapanmış. @xBUGRAx @Forumdash @mrt-06 @Billy Kane @MayısKralı @alperuz bana mı bi garip geldi o karın bölgesi
Tamda bu videoyu paylaşacaktım, her gün izleyip günlük dozumu alıyorum. 02:00 - 02:40 arası çok iyi ya. @Forumdash @sokak sanati @Özgür @serhatt @Aserat @xBUGRAx @Emre Ozansoy @alperuz
Kimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...Kocamın ailesinde keşfetmiştim orada erkek Fatma gibiydi ama rol yeteneği yoktu şimdi baya geliştirdi
Sonunda aradığım yorum. Bir de Demet Evgar, Aslıhan Gürbüz vs. varken Altın Kelebek'te en iyi kadın oyuncu ödülü vermişlerdi şaka gibi.Kimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...
Kimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...
Ne dedin sen?Kimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...
Bakış bile ruhsuz anacığım. Nerede o kıpır kıpır kız. @mrt-06Ne dedin sen?
Ona bakarsak sana göre İlker Kaleli 'bile' iyi oyuncuysa o zaman Özge'nin oyunculuğuna tapman gerek.Sonunda aradığım yorum. Bir de Demet Evgar, Aslıhan Gürbüz vs. varken Altın Kelebek'te en iyi kadın oyuncu ödülü vermişlerdi şaka gibi.
Özge kötü oynamıyordu. Dizideki rolünün yeri çok kötüydü. Ceyda da kendi ayakları üstünde durabilen birsiydi ama Bahar kadar öne cıkarilmadi. Bahar aslında başkalarına tutunarak ayakta kalabilen bi karakterdi. Ve malasef Baharı itici kılan buydu Başkaları üzerinden bişeyler başarabilen kadın başarılıymış gibi bize yutturuldu 3.sezon bu yuzden kötuydu. Ama 1.sezonda hakkını verdi karakterininKimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...
Ben Özge'yi severim ama burada ağlak halleri çekilecek gibi değildi. Aşk Yeniden gibi komedi dizisiyle dönerse bayıla bayıla izlerim merla etme.Ona bakarsak sana göre İlker Kaleli 'bile' iyi oyuncuysa o zaman Özge'nin oyunculuğuna tapman gerek.
@Forumdash @sokak sanati @xBUGRAx sizde izleyin bunu izlemediyseniz.@mrt-06 bu videoyu izlememiş herhalde. Sen biknene rağmen hala laf atıyorsun. Türkiye'de 8 dakika boyunca bu oyunculuk performansını kim gösterebilir ki? Kadın yaşıyor resmen.
Her zaman ağlamıyordu, tam tersine genelde çok dik başlıydı. Rest çekiyordu herkese.Ben Özge'yi severim ama burada ağlak halleri çekilecek gibi değildi. Aşk Yeniden gibi komedi dizisiyle dönerse bayıla bayıla izlerim merla etme.
İlk sezonlardan performans sunsaydın da resital izleseydik
@Forumdash güzel söylemiş o yorum yeterince kapak etmiştir seni.Her zaman ağlamıyordu, tam tersine genelde çok dik başlıydı. Rest çekiyordu herkese.