"Kadın" Dizisinin Yıldızı Seray Kaya İmaj Değiştirdi!

Tamda bu videoyu paylaşacaktım, her gün izleyip günlük dozumu alıyorum. :A 02:00 - 02:40 arası çok iyi ya. :( @Forumdash @sokak sanati @Özgür @serhatt @Aserat @xBUGRAx @Emre Ozansoy @alperuz
Kocamın ailesinde keşfetmiştim orada erkek Fatma gibiydi ama rol yeteneği yoktu şimdi baya geliştirdi :Z
Kimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...

Kimse alınmasın bu dizide oyunculuk yapabilen Seray ve annesi/babasıydı. Özge'yi severim ancak ruhsuz oynuyordu...

Özge'nin şuana kadar ki en iyi performansıydı. Bence Seray'ı bu kadar başarılı yapan Özge'nin mükemmel bir şekilde mağdur kadını oynamış olması. İkisi de iyiydi. Bence dizide erkek oyuncular hariç hepsi iyiydi.:D

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Ne dedin sen? :A

kadin-75bolum-750x375-c.jpg

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Sonunda aradığım yorum. :A Bir de Demet Evgar, Aslıhan Gürbüz vs. varken Altın Kelebek'te en iyi kadın oyuncu ödülü vermişlerdi şaka gibi. :A
Ona bakarsak sana göre İlker Kaleli 'bile' iyi oyuncuysa o zaman Özge'nin oyunculuğuna tapman gerek. :A

Özge kötü oynamıyordu. Dizideki rolünün yeri çok kötüydü. Ceyda da kendi ayakları üstünde durabilen birsiydi ama Bahar kadar öne cıkarilmadi. Bahar aslında başkalarına tutunarak ayakta kalabilen bi karakterdi. Ve malasef Baharı itici kılan buydu:A Başkaları üzerinden bişeyler başarabilen kadın başarılıymış gibi bize yutturuldu :A 3.sezon bu yuzden kötuydu. Ama 1.sezonda hakkını verdi karakterinin :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ona bakarsak sana göre İlker Kaleli 'bile' iyi oyuncuysa o zaman Özge'nin oyunculuğuna tapman gerek. :A
Ben Özge'yi severim ama burada ağlak halleri çekilecek gibi değildi. :A Aşk Yeniden gibi komedi dizisiyle dönerse bayıla bayıla izlerim merla etme. :A