Yani vizyonist diyerek karşidaki kişi derdini anlar ama seni sakil gösterirAç bak google'a onu da benden bekleme![]()
Efsun sahnelerinin çoklugu da beni baymişmişti. hele son sezonEfsun izlettiriyordu zaten mıy mıy Ateş ve Bahar içimi şişiriyordu![]()
Yani vizyonist diyerek karşidaki kişi derdini anlar ama seni sakil gösterirAç bak google'a onu da benden bekleme![]()
Efsun sahnelerinin çoklugu da beni baymişmişti. hele son sezonEfsun izlettiriyordu zaten mıy mıy Ateş ve Bahar içimi şişiriyordu![]()
Benim suçum değil, vizyonist kelimesini duymayanların suçu oYani vizyonist diyerek karşidaki kişi derdini anlar ama seni sakil gösterirBak @Aserat ın gündemi olmuşun
Paye verme şuna
Efsun sahnelerinin çoklugu da beni baymişmişti. hele son sezon![]()
Harika vücudu var be, nesini beğenmiyorsun?
Tabiki
OHB, 131 bölüm gördüyse Ceren Moray sayesinde olmuştur. Aksini iddia edenler etmesinEfsun izlettiriyordu zaten mıy mıy Ateş ve Bahar içimi şişiriyordu![]()
Kesinlikle öyle, EFSUN karakteri bir fenomendirOHB, 131 bölüm gördüyse Ceren Moray sayesinde olmuştur. Aksini iddia edenler etmesin![]()
Yok ya pek begenmedim benHarika vücudu var be, nesini beğenmiyorsun?![]()
Bence ekrandaki en iyi oyunculardan, mimiklerini çok seviyorum hem komedide hem dramda çok iyi.
Hiç izlememiş olsam da sevildiği belliBence ekrandaki en iyi oyunculardan, mimiklerini çok seviyorum hem komedide hem dramda çok iyi.
Tamda bu videoyu paylaşacaktım, her gün izleyip günlük dozumu alıyorum.Bence ekrandaki en iyi oyunculardan, mimiklerini çok seviyorum hem komedide hem dramda çok iyi.
Kavga mı varTamda bu videoyu paylaşacaktım, her gün izleyip günlük dozumu alıyorum.02:00 - 02:40 arası çok iyi ya.
@Forumdash @sokak sanati @Özgür @serhatt @Aserat @xBUGRAx @Emre Ozansoy @alperuz
Yok kızını polislerin eline veren bir babanın vicdan azabı ve çaresizliği var.Kavga mı var![]()