xBUGRAx
Süper Emekli
Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu
O sosyetik kadınlara halktan cevap verdik yine.
Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu
Bölüm iyi gidiyor Hikmet karakteri iyi oldu diziyeO sosyetik kadınlara halktan cevap verdik yine.
Tecavüz olacak kesin dendi bir ters köşe daha olduBu küvet yıkamanın aynısı vardı Japonların özel tahta küvetiydi.
Tecavüz olacak kesin dendi bir ters köşe daha oldu
Evet Bahar'a yardım edecek gibi görünüyorBen biliyordum o karakterin tanıtımında iyi diyordu yapmazdı öyle şey.
O kadın son son Bahar ile arkadaş can ciğer olacak gibi benceİyilik yaramadı hafif kadına.
O kadın son son Bahar ile arkadaş can ciğer olacak gibi bence
Aynen biraz bakışları falan hareketleri tuhaf geliyor bana daHafif geri bence beslenememekten zaar.
UTC'deki parti kavgasının yanında hiç kalır.Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu
Son sahneye denk geldim güzeldi ancak havuza batma sahnesi kötüUTC'deki parti kavgasının yanında hiç kalır.
Bizim Hikaye'ye de her hafta 7.5 deyip duruyorsun tahmin yapma sen.Bölüm bence de ilk bölüme göre şahaneydi. Yarın Totalde 7 AB grubunda 6,70 ABC1 de 7,15 bekliyorum.
Buradaki kavga en elitinden, en kalitelisinden ama.Biz kavgaya doyduk Karagül'de @denizz19
Hak ettiği oranlar o ama alamıyor ilginçBizim Hikaye'ye de her hafta 7.5 deyip duruyorsun tahmin yapma sen.
Buradaki kavga en elitinden, en kalitelisinden ama.
Şahaneydi eminim ki 3.bölümde kadını TV'den izleyeceksinEvet kadını izleyelim bakalım nasıl bölümmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?