xBUGRAx
Süper Emekli
Yok bu gece Çukur'a bakıcam yarın gündüz Kadın'la Cineyetler'e bakıcam![]()
2 bölüme birden mi bakacaksın 2. bölüm daha iyiydi.
Yok bu gece Çukur'a bakıcam yarın gündüz Kadın'la Cineyetler'e bakıcam![]()
Sanmam 2 bölüm ağır olur2 bölüme birden mi bakacaksın 2. bölüm daha iyiydi.![]()
Sanmam 2 bölüm ağır olur2 bölüme birden mi bakacaksın 2. bölüm daha iyiydi.![]()
İlk bölümü izledim. @xBUGRAx
Bölümde tek canımı sıkan şey, kadına zorluk çıkarmak için evden kovma sahnesi. Zoraki olmuş. Orjinalde ilk bölümde varmıydı @xBUGRAx
Çocuklardan oğlan çok tatlı yine söylim. Kızı beğenmedim. Aşiri yapmacık. Özge rolün altından kalkmiş. Şüphem yoktu zaten. Kocasının sahnelerinin de önceden dediğim gibi geçmiş günleri göstererek rolünü devam ettirmişler.
(İlk bölümden tecavüz olmak zorundamıydı bee)
Gördüklerine aldanmaİlk bölümü izledim. @xBUGRAx
Bölümde tek canımı sıkan şey, kadına zorluk çıkarmak için evden kovma sahnesi. Zoraki olmuş. Orjinalde ilk bölümde varmıydı @xBUGRAx
Çocuklardan oğlan çok tatlı yine söylim. Kızı beğenmedim. Aşiri yapmacık. Özge rolün altından kalkmiş. Şüphem yoktu zaten. Kocasının sahnelerinin de önceden dediğim gibi geçmiş günleri göstererek rolünü devam ettirmişler.
(İlk bölümden tecavüz olmak zorundamıydı bee)
Heee bi de atmosfer vardı dimi yazmayı unutmuşumBen de hatırlamıyorum yoktu sanırım ama Tarlabaşı'nın atmosferi daha iyi.Bence kocası gelecek denizde kayıp.
![]()
Hangi gördüklerimeGördüklerine aldanma![]()
Rape ForcedHeee bi de atmosfer vardı dimi yazmayı unutmuşumen az 10 tane görmüşümdür
Hangi gördüklerime![]()
Adamda meymenet yoktu ki merhamet beklimRape Forced![]()
Ters köşe olacak mısın bakalımAdamda meymenet yoktu ki merhamet beklim![]()
Kimbilir ne zaman izlerimTers köşe olacak mısın bakalım![]()
2.bölüm daha iyiydi daha derli toplu sen bilirsinKimbilir ne zaman izlerim![]()
UTC korkusuyla ne yapacaklarını şaşırdılar.Özetli başladık @Aserat Yayın akışı değişmiş dediğim gibi.![]()
UTC korkusuyla ne yapacaklarını şaşırdılar.![]()
Mükemmel ötesi bir sahneydi. Ailecek ekrana kilitlendikYok böyle aile yüzleşmesi.![]()
![]()
Mükemmel ötesi bir sahneydi. Ailecek ekrana kilitlendikBen yarın Totalde EDHO ile farkı küçücük kalacak diyorum
AB de 6,5 Reyting alır
![]()
İnşallah.Ispanak kavurması damga vurdu bölüme.
Japonlarda turplu bir şey yapıyordu dizide.
![]()
Bir ıspanak nelere kadirmiş
Yalnız sen hem o versiyonu izleyip hem bu uyarlamaları iyi izliyorsun
![]()