Şikayet ederim seni bir daha etiketleme böyle dizilerin konularınaKonuya girip ziyaret etmişsiniz inatla etiket yapacağım ne bileceğim yalan söylemediğinizi![]()
Şikayet ederim seni bir daha etiketleme böyle dizilerin konularınaKonuya girip ziyaret etmişsiniz inatla etiket yapacağım ne bileceğim yalan söylemediğinizi![]()
Et bakalım sonuç alabilecek misinŞikayet ederim seni bir daha etiketleme böyle dizilerin konularına![]()
Üyeyi rahatsız etmekten "zevkle" ceza verebilirim.Şikayet ederim seni bir daha etiketleme böyle dizilerin konularına![]()
Rahatsız olan üye pişmiş kelle gibi sırıtır mıÜyeyi rahatsız etmekten "zevkle" ceza verebilirim.![]()
Seni kırmamak için o smiley aslında çok ciddi uyarıyo seni adam.Rahatsız olan üye pişmiş kelle gibi sırıtır mı![]()
Onun her yeri ciddi olsa kaç yazar ben ne yangınlar gördümSeni kırmamak için o smiley aslında çok ciddi uyarıyo seni adam.![]()
HarikasınÜyeyi rahatsız etmekten "zevkle" ceza verebilirim.![]()
Dur ciddi yazayım o zaman. Rahatsız oluyorum bu etiketlerden izlemediğim dizinin konusuna etiketlenmek istemiyorum.Rahatsız olan üye pişmiş kelle gibi sırıtır mı![]()
Çok korktum bu ciddiyetinden tamam abiHarikasınDua'ya duacı olacağım bunun için
Dur ciddi yazayım o zaman. Rahatsız oluyorum bu etiketlerden izlemediğim dizinin konusuna etiketlenmek istemiyorum.
Böylece bırak beni, sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendini.. (@Billy Kane in cezasından)Onun her yeri ciddi olsa kaç yazar ben ne yangınlar gördüm![]()
Ne alaka evet parası yok birinden borç almış olabilir ya da istemiş olabilir kızın kalbi kırılmasın diye zaten kocasının da repliğinde geçen söze dikkat et ne söylüyor. Boş beleş laf çarpma ikisini de izliyorum zaten .ss
O kısma dikkat ettim gerisini hatırlamıyorum. Ayrıca paramız yok derken bu kadar ağlamak fazla kaçmış. Az da olsa paraları var temel ihtiyaçları karşıladıklarına göre.Ne alaka evet parası yok birinden borç almış olabilir ya da istemiş olabilir kızın kalbi kırılmasın diye zaten kocasının da repliğinde geçen söze dikkat et ne söylüyor. Boş beleş laf çarpma ikisini de izliyorum zaten .ss
Temel ihtiyaç adı üstünde yeme içme giyinme temel ihtiyaç sayılmazO kısma dikkat ettim gerisini hatırlamıyorum. Ayrıca paramız yok derken bu kadar ağlamak fazla kaçmış. Az da olsa paraları var temel ihtiyaçları karşıladıklarına göre.![]()
UTC'deki olayların yanında esamesi bile okunmaz salı akşamı.Ne emeklerle almıştır o elbiseyi göreceğiz bölümde.![]()
Herkes çıplak gezsin o zaman sokaklarda ne demek temel ihtiyaç değil.Temel ihtiyaç adı üstünde yeme içme giyinme temel ihtiyaç sayılmaz![]()
UTC'deki olayların yanında esamesi bile okunmaz salı akşamı.
Herkes çıplak gezsin o zaman sokaklarda ne demek temel ihtiyaç değil.![]()
İşte Türk kadınının düşüncelerini eyleme döken karakterlerimiz var bu bile büyük farktır.Adamın arabasına çarpa çarpa park etti kadın kapadım orda.![]()
Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu