2’sini de izledin ablacığım sence hangisi![]()
hadi çıktım ben görüşürüz bebişim
2’sini de izledin ablacığım sence hangisi![]()
Ben Doruk un içinde olmadığını biliyordum ama öyle yapınca içinde olduğunu sandım bi an ben araba kirilmasin diye koşturuyor sanmıştım@xBUGRAx nerdesin
Bebek arabasının merdivenlerden aşağı düştüğü sahnede oha Doruk yuvarlandı dedim resmen![]()
Doğru karar, iyi geceler ablacığımValla ikisinide çok beğendim kadının duygusallığını Utc nin entrikasını sevdim kadına netten devam edeceğim utc ye tvden
hadi çıktım ben görüşürüz bebişim![]()
22:18 deYaa ne güzel 22 demi bitecek bölüm bana haber versene
2.bolumu beklicezHımm tmm peki neden caner cindoruğun resmi çizmiş
22:18 de
2.bolumu beklicez
En son geçen yıl bu kadar fazla çok aglamistim SENİNLE BİR ÖMÜR filmini izlemiştim hüngür hüngür hemde.. bir de 3 saattir işte dizi başladı 5-6. Dakikasından itibaren başladım ağlamaya taa ki şimdiye kadar gözlerim ağrıyor artık başıma da vurdu Zaten :'(
Ne yapalım Servet-i Fünunu mu işleyelimFakir edebiyatı![]()
Fecr-i Ati de olurNe yapalım Servet-i Fünunu mu işleyelim![]()
Çok karışık bir dönem o seyirci anlamazFecr-i Ati de olur![]()
Çirkinlerin olduğu dönem değil miydi Ahmet Haşim falanÇok karışık bir dönem o seyirci anlamaz![]()
Aynen öyleÇirkinlerin olduğu dönem değil miydi Ahmet Haşim falan![]()
Hahahahah bu Köroğlu herhalde çünkü her kocasını gördüğümde kör olmayı diliyorumAynen öyleBizim seyirciye Köroğlu - Dadaloğlu en olmadı Halit Ziya Uşaklıgil yakışır
![]()
Dizimiz güzel bence sen de bize doğru gel Avrupai işleri gavur @Aserat a bırakHahahahah bu Köroğlu herhalde çünkü her kocasını gördüğümde kör olmayı diliyorum![]()
Ben Avrupalıyım tabikide Avrupai isleri kimseye bırakmayacağımDizimiz güzel bence sen de bize doğru gel Avrupai işleri gavur @Aserat a bırakgerçi ben de netten izliyorum
![]()
Tülin Kadın'a transfer olmadğı sürece izlemez boşuna bekleme.Dizimiz güzel bence sen de bize doğru gel Avrupai işleri gavur @Aserat a bırakgerçi ben de netten izliyorum
![]()
UTC'nin ilk 1 saatlik kısmını netten izledim güzel olmuşBen Avrupalıyım tabikide Avrupai isleri kimseye bırakmayacağım
UTC’yi mi ? 😱
İyi ki bir tane Tülin ile foto çekmişTülin Kadın'a transfer olmadğı sürece izlemez boşuna bekleme.![]()
Nasıl buldun ?UTC'nin ilk 1 saatlik kısmını netten izledim güzel olmuşAma netten izlerim
İyi ki bir tane Tülin ile foto çekmiş![]()
Nasıl buldun ?
Pis kıskançYemin ederim o kadar tatlı ve mütevaziki Dirilişte oynasa bile izlerim
Ayrıca arkadaşıma, arkadaşın çok tatlı dedi yani bana dedi sen bilmezsin bu duyguyu
![]()