Gökçe estetik falan mı yapmış bi farklı geldi gözümeTatlı bir kadın zaten şaşırmadım
Güzel dizi Gökçem en şahanesi
Ben de Vahide Hanım ile foto çekmiştim
![]()
Gökçe estetik falan mı yapmış bi farklı geldi gözümeTatlı bir kadın zaten şaşırmadım
Güzel dizi Gökçem en şahanesi
Ben de Vahide Hanım ile foto çekmiştim
![]()
Estetik var olabilir ama yakışıyorGökçe estetik falan mı yapmış bi farklı geldi gözümeHadi ya, o zaman ünlü olmayanlar bizimle muhattap olmasın
![]()
Hahaha
Kanka 1 tanesinde resmen sadece göğüs gözüküyor attırmaHahahaKanka aslında göğüs kası dediğin şeyin reklamını yapmak değil amaç denize havuza gidiyorsam orada çekiyorum gayet normal şeyler
![]()
İyi de fotoyu ben kendim çekiyorum ne yapayım sadece kafayı mı alayımKanka 1 tanesinde resmen sadece göğüs gözüküyor attırma![]()
Sadece göğüsü de alma yaniİyi de fotoyu ben kendim çekiyorum ne yapayım sadece kafayı mı alayım![]()
Sadece göğüsü de alma yaniİstersen bundan sonra ben çekebilirim
![]()
O kocası beni öyle bir tutuyor ki ama sahneleri çok azıcık yaa offffffffff :'( tam da öyle karakter ve kişilikte ve yakışıklı bir eşim olsun lütfen teşekkürler şimdiden seviyorum çok istiyorum ama nasıl :'(Hahahahah bu Köroğlu herhalde çünkü her kocasını gördüğümde kör olmayı diliyorum![]()
Senin ne çektiğin belli !Sadece göğüsü de alma yaniİstersen bundan sonra ben çekebilirim
![]()
Hahahaha senceTatile mi davet ediyorsun
![]()
Hiç tipim değilO kocası beni öyle bir tutuyor ki ama sahneleri çok azıcık yaa offffffffff :'( tam da öyle karakter ve kişilikte ve yakışıklı bir eşim olsun lütfen teşekkürler şimdiden seviyorum çok istiyorum ama nasıl :'(
Senin ne çektiğin belli !![]()
![]()
Bilmem senden her şey beklenir.Hahahaha sence
Hiç tipim değilTerbiyesiz
![]()
İçin neden bu kadar fesatBilmem senden her şey beklenir.![]()
Aşk olsun hiç öyle değilim aslında ama senin nickin çok fırlamaİçin neden bu kadar fesat![]()
Gayet düzgün, ne olduğum belli gizli değilimAşk olsun hiç öyle değilim aslında ama senin nickin çok fırlama![]()
Aslında Queen olacakmış ta o querr olmuşAşk olsun hiç öyle değilim aslında ama senin nickin çok fırlama![]()
Hahahahah yok drakqeen leri sevmiyorumAslında Queen olacakmış ta o querr olmuşhem de dark olanindan
![]()
![]()
Beni sev o zamanHahahahah yok drakqeen leri sevmiyorum![]()
Yav izlemiyorum işte etiketlemesene beni
Konuya girip ziyaret etmişsiniz inatla etiket yapacağım ne bileceğim yalan söylemediğiniziYav izlemiyorum işte etiketlemesene beni@Tolstoyevski yi bile etiketlemiş ya adam yerli dizi izlemiyor bunu mu izleyecek
![]()