xBUGRAx
Süper Emekli
Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu![]()
O sosyetik kadınlara halktan cevap verdik yine.
Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu![]()
Bölüm iyi gidiyor Hikmet karakteri iyi oldu diziyeO sosyetik kadınlara halktan cevap verdik yine.![]()
Tecavüz olacak kesin dendi bir ters köşe daha olduBu küvet yıkamanın aynısı vardı Japonların özel tahta küvetiydi.![]()
Tecavüz olacak kesin dendi bir ters köşe daha oldu![]()
Evet Bahar'a yardım edecek gibi görünüyorBen biliyordum o karakterin tanıtımında iyi diyordu yapmazdı öyle şey.![]()
O kadın son son Bahar ile arkadaş can ciğer olacak gibi benceİyilik yaramadı hafif kadına.![]()
O kadın son son Bahar ile arkadaş can ciğer olacak gibi bence![]()
Aynen biraz bakışları falan hareketleri tuhaf geliyor bana daHafif geri bence beslenememekten zaar.![]()
UTC'deki parti kavgasının yanında hiç kalır.Aserat böylelikle karalamasıyla şapa oturdu![]()
Son sahneye denk geldim güzeldi ancak havuza batma sahnesi kötüUTC'deki parti kavgasının yanında hiç kalır.![]()
Bizim Hikaye'ye de her hafta 7.5 deyip duruyorsun tahmin yapma sen.Bölüm bence de ilk bölüme göre şahaneydi. Yarın Totalde 7 AB grubunda 6,70 ABC1 de 7,15 bekliyorum.![]()
Buradaki kavga en elitinden, en kalitelisinden ama.Biz kavgaya doyduk Karagül'de @denizz19![]()
Hak ettiği oranlar o ama alamıyor ilginçBizim Hikaye'ye de her hafta 7.5 deyip duruyorsun tahmin yapma sen.
Buradaki kavga en elitinden, en kalitelisinden ama.![]()
Şahaneydi eminim ki 3.bölümde kadını TV'den izleyeceksinEvet kadını izleyelim bakalım nasıl bölümmüş![]()