xBUGRAx
Süper Emekli
Tabi ki.
Hosbuldum, oha bende eski bir moderatör geldi sandim. @Bully de admin olmus. Ben sok. 😱Hoşgeldin canım.Coştururuz tabi ama etiket yanlış.
İyice saçmaladın artık. 😱Özge'nin mesajından resmen zorlamalık akıyor sırf bir şey yazayım da hakkımda kötü düşünmesinler diye yazıp geçmiş.
Hahaha sen yokken ufak yenilikler oldu.Hosbuldum, oha bende eski bir moderatör geldi sandim. @Bully de admin olmus. Ben sok. 😱
Ben de vedamı böyle ediyorum işte bir daha elem kusamayacağım için üzgünüm sizin gibi.İyice saçmaladın artık. 😱
Iste senin dizilerin bu yüzden tutmuyor.Dedim ya ara ara final yazısına bakacağım diye. Bu diziyle ilişkim ancak o kadar olabilir.
3 dizim (Mucize Doktor, Babil, Hekimoğlu) de haftanın en çok izlenen 10 dizisi arasında buna tutmama diyorsan OK.Iste senin dizilerin bu yüzden tutmuyor.
Twitter'dan istemsizce görüyorum ne yapayım.Biliyor zaten Şirin'in yaptıklarını falan .
Babil izliyormussun iyi. Bende dün 3. bölümünü bitirdim.3 dizim (Mucize Doktor, Babil, Hekimoğlu) de haftanın en çok izlenen 10 dizisi arasında buna tutmama diyorsan OK.
Sen yokken Avlu'yu da bitirdim.Babil izliyormussun iyi. Bende dün 3. bölümünü bitirdim.
Oha sana bir haller gelmis, evrim gecirmissin resmen.Sen yokken Avlu'yu da bitirdim.Kalite göbek adım yani.
Yoo hep böyleydim ama görmemekte ısrar ediyordun.Oha sana bir haller gelmis, evrim gecirmissin resmen.
Avlu dedin de neredeyse 1 yil olacak hala ses seda yok.Zerrin'i bile özledim.
Zirve gider korkusuyla 20.30'da mı başlatmışlar pes. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?