BÜYÜK FİNAL - 81. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Final tahminim... Şirin'i tımarhaneye kapatacaklar, oradan kaçacak ve düğünü basacak. Ya Bahar'ı ya da Arif'i vuracak. Mutsuz son bekliyorum Medyapım şaşırtmayacaktır beni.BÜYÜK FİNAL - 81. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Final tahminim... Şirin'i tımarhaneye kapatacaklar, oradan kaçacak ve düğünü basacak. Ya Bahar'ı ya da Arif'i vuracak. Mutsuz son bekliyorum Medyapım şaşırtmayacaktır beni.@vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @xBUGRAx
Final tahminim... Şirin'i tımarhaneye kapatacaklar, oradan kaçacak ve düğünü basacak. Ya Bahar'ı ya da Arif'i vuracak. Mutsuz son bekliyorum Medyapım şaşırtmayacaktır beni.@vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @xBUGRAx
Ama kesin biri ölecek.Bahar çok şey yaşadı sonunda mutlu olsun ya![]()
Ama kesin biri ölecek.![]()
BÜYÜK FİNAL - 81. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Dizi akılda kalıcı olur böylece, mutlu biterse kimse hatırlamaz.ay taktın ölüme ölmesin işte mutlu son olsun iste
Dizi akılda kalıcı olur böylece, mutlu biterse kimse hatırlmaz.![]()
Normalde yurtdisinda yasadigim icin FOX burada yok ama netten izleyip konuyu costuracagim. Hazir misiniz?@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @alperuz @mrt-06 @vadikızı @ozgur2113 @Emre Ozansoy @gözlemci
Normalde yurtdisinda yasadigim icin FOX burada yok ama netten izleyip konuyu costuracagim. Hazir misiniz?@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @alperuz @mrt-06 @vadikızı @ozgur2113 @Emre Ozansoy @gözlemci
Hoşgeldin canım.Normalde yurtdisinda yasadigim icin FOX burada yok ama netten izleyip konuyu costuracagim. Hazir misiniz?@xBUGRAx @Forumdash @sokak sanati @alperuz @mrt-06 @vadikızı @ozgur2113 @Emre Ozansoy @gözlemci
Hosbuldum, ben @sokak sanati ve @Forumdash'in yoklugunda dizimize sahip ciktin umarim.Hoş geldin, iyi ki geldin.![]()
![]()
Özge'nin mesajından resmen zorlamalık akıyor sırf bir şey yazayım da hakkımda kötü düşünmesinler diye yazıp geçmiş.Özge son noktayı koymuş.
Caner unutmamış gerçek dizisini.