Jenerikten sonra reklamlar girdi araya hemen.Zirve gider korkusuyla 20.30'da mı başlatmışlar pes. 😱
iyi tamam be gelmenin şerefine başlara bakayım@Dosi sende gel.![]()
Olsun jeneriğin girdiği saate bakarım ben.Jenerikten sonra reklamlar girdi araya hemen.![]()
Yeter bari bugün giciklik yapma.Olsun jeneriğin girdiği saate bakarım ben.![]()
Rüya aleminde olabilir belki.Yeter bari bugün giciklik yapma.
Aski Memnu'nun finali gibi olacak bu aksam.![]()
Yarin reytinglerde görüsürüz.Rüya aleminde olabilir belki.![]()
Yükselirse zaten final olduğu için yükselecek yani abartılacak bir şey yok.Yarin reytinglerde görüsürüz.![]()
Off ne buluyorsunuz bu Hekimoglu'nda.iyi tamam be gelmenin şerefine başlara bakayımHekimoğlu Euro D'de geç başlar zateb. Hemen ip tv'yi devreye sokayım şimdi
![]()
Yine her zaman isine geldigi gibi konusuyorsun, finaliyle yükselen kac türk dizisi vardir ki zaten? K A D I N bir efsane oldu kabul et.Yükselirse zaten final olduğu için yükselecek yani abartılacak bir şey yok.![]()
Delisin sen
Kadın'da bulamadıklarımızıOff ne buluyorsunuz bu Hekimoglu'nda.![]()
Kadin da baya güldürdü beni. Dorukcum ve Ceyda sagolsun, hele ki son sezonda Sarp ve Hatice öldükten sonra dramdan eser kalmadi.Kadın'da bulamadıklarımızı
Ben dram sevmem. Bir süre sonra sıkar beni. Hekimoğlu beni gülümsetiyor artı her hafta başka vaka severim böyle dizileriAşk ve Mavi'yi de zamanında güldürüyor diye izlerdim
![]()
bu bölüm gülerim inşallahKadin da baya güldürdü beni. Dorukcum ve Ceyda sagolsun, hele ki son sezonda Sarp ve Hatice öldükten sonra dramdan eser kalmadi.![]()