xBUGRAx
Süper Emekli
Tabi ki.
Hosbuldum, oha bende eski bir moderatör geldi sandim. @Bully de admin olmus. Ben sok. 😱Hoşgeldin canım.Coştururuz tabi ama etiket yanlış.
![]()
İyice saçmaladın artık. 😱Özge'nin mesajından resmen zorlamalık akıyor sırf bir şey yazayım da hakkımda kötü düşünmesinler diye yazıp geçmiş.![]()
Hahaha sen yokken ufak yenilikler oldu.Hosbuldum, oha bende eski bir moderatör geldi sandim. @Bully de admin olmus. Ben sok. 😱
Ben de vedamı böyle ediyorum işte bir daha elem kusamayacağım için üzgünüm sizin gibi.İyice saçmaladın artık. 😱
Iste senin dizilerin bu yüzden tutmuyor.Dedim ya ara ara final yazısına bakacağım diye. Bu diziyle ilişkim ancak o kadar olabilir.![]()
3 dizim (Mucize Doktor, Babil, Hekimoğlu) de haftanın en çok izlenen 10 dizisi arasında buna tutmama diyorsan OK.Iste senin dizilerin bu yüzden tutmuyor.![]()
Twitter'dan istemsizce görüyorum ne yapayım.Biliyor zaten Şirin'in yaptıklarını falan .![]()
Babil izliyormussun iyi. Bende dün 3. bölümünü bitirdim.3 dizim (Mucize Doktor, Babil, Hekimoğlu) de haftanın en çok izlenen 10 dizisi arasında buna tutmama diyorsan OK.![]()
Sen yokken Avlu'yu da bitirdim.Babil izliyormussun iyi. Bende dün 3. bölümünü bitirdim.![]()
Oha sana bir haller gelmis, evrim gecirmissin resmen.Sen yokken Avlu'yu da bitirdim.Kalite göbek adım yani.
![]()
Yoo hep böyleydim ama görmemekte ısrar ediyordun.Oha sana bir haller gelmis, evrim gecirmissin resmen.
Avlu dedin de neredeyse 1 yil olacak hala ses seda yok.Zerrin'i bile özledim.
![]()
Zirve gider korkusuyla 20.30'da mı başlatmışlar pes. 😱