Kızın oyunculuğu parodi gibi olduğu için komik geliyordur sana.Bana komik geliyor zaten entrikaları, bir yandan da oldukça hoşuma gidiyor. 3 sezondur idolüm tv karakterlerinden.![]()
Kızın oyunculuğu parodi gibi olduğu için komik geliyordur sana.Bana komik geliyor zaten entrikaları, bir yandan da oldukça hoşuma gidiyor. 3 sezondur idolüm tv karakterlerinden.![]()
Evet.
Sen çık oyna televizyona o zaman, kötüymüş. .ssEvet.Arada denk geliyorum da bir kötü karakterin ilk kez kötü oynandığını görüyorum.
![]()
Ceyda şu pavyoncu havasından çıksa keşke biraz, öyle bir evde "anam" "bacım" diye hitap ediyor.Raif sanki günlük dizilerde de vardı yabancı gelmedi tipi. .ss
Anam kız hasta adamın fişini çekmiş daha ne büyüğünü yapacak, umarım finalde kazanan Şirin olur, hak etti. Bize özlenen Unutma Beni entrikalarını yeniden yaşattı.![]()
Çocuğu az daha aşağı mı attıracakmış ne saçma sapan bir şey işte. Değmez izlemeye.![]()
Ben o olayı çözdüm kendini deli gösterecek ve cinayetten kurtulacak, Medyapım dizilerinde kötüler kazanıyor genelde. Şirin kazanacaktır.Nerden biliyon.![]()
Hem yakışıklı hem kültürlü.İlk dizisi olarak gözüküyor.Yurt dışında okumuş, yaşamış oralarda çekmiş bir şeyler zaar.
FOX'u takip etmenin zararları..Nerden biliyon.![]()
Bugün değil de gelecek hafta 3 saat boyunca üstteki final yazısına bakmak için izlerim.Meşhur Doruk'u camdan atma sahnesi, yine izliyorum. Açın siz de kaçmaz bu bölüm.@Aserat @ozgur2113 @alperuz @xBUGRAx
Ben de aksine finali izlemek için Çarşamba Zonguldak'a gitmeyi düşünüyorum.FOX'u takip etmenin zararları..
Bugün değil de gelecek hafta 3 saat boyunca üstteki final yazısına bakmak için izlerim.![]()
![]()
Değmez Ramo'nun ve dolayısıyla Show'un rakibi için.Ben de aksine finali izlemek için Çarşamba Zonguldak'a gitmeyi düşünüyorum.Yurtta izleyince dalga konusu. .ss
Bitiyor zaten rakip olarak görmüyoruz Kadın'ı.Değmez Ramo'nun ve dolayısıyla Show'un rakibi için.![]()
![]()
Evde olduğum için rahat rahat izliyorum ben de.Meşhur Doruk'u camdan atma sahnesi, yine izliyorum. Açın siz de kaçmaz bu bölüm.@Aserat @ozgur2113 @alperuz @xBUGRAx
Ne kadar ortak yönümüz var.Evde olduğum için rahat rahat izliyorum ben de.Özeti izledim Dorukcum’u nasıl da kandırdı.
Bahar az bile yaptı Şirin’e.
![]()
Her zamanki gibi.Ne kadar ortak yönümüz var.Birde Şirin'in oyunculuğunu beğenmiyor @Aserat, anam en özendiğim rolü oynuyor kız saf kötülük.
![]()
Benim de hoşuma gidiyor.Her zamanki gibi.Haftaya finali rahat rahat izleyeceğim için mutluyum.
Ben izlerken o kabarık saçlarını yolmak istiyorum o derece iyi oynuyor.![]()