Süreç Film şu diziyi mahvedecek..Gürkan Uygun için üzülmeye başladım..Dizinin müzikleride çok kötü..
mahvedeceğini düşünmüyorum ama konusundan saptı dizi
ratinglerde birinci olmuş bu bölüm
Süreç Film şu diziyi mahvedecek..Gürkan Uygun için üzülmeye başladım..Dizinin müzikleride çok kötü..
Reytinglerde iki haftadır birinci ama bu dizinin 10 reytingleri görmesi gerekiyordu,7 reytinglerde çakıldı kaldı.mahvedeceğini düşünmüyorum ama konusundan saptı dizi
ratinglerde birinci olmuş bu bölüm
evet ama ezelde çok başarılıydı ayrıca deli yüreğin müzizyeni kimdi acaba albüm albüm dükkanlarda dolaşıyordu cdleri şarkı kasetlerinden daha çok satılıyordu muhteşem müzikleri şarkıları vardıToygar Işıklı daha dünkü çocuk Gökhan Kırdar'ın yanında esamesi okunmaz.
Toygar Işıklı daha dünkü çocuk Gökhan Kırdar'ın yanında esamesi okunmaz.
Yaptığı bütün dizileri de izledim bir Gökhan Kırdar etmez.Toygar Işıklı dünkü çocuk mu ?
Çalıştığı dizilere bir bakmanı tavsiye ederim yaptığı müziklerde süper ötesidir..
Yaptığı bütün dizileri de izledim bir Gökhan Kırdar etmez.
Gökhan Kırdar Türkiye standartlarının kat be kat üzerinde..Deli Yürek'ten başlayarak Kenan İmirzalıoğlu'nun bütün dizilerini izledim.Ezel'in dizi müzikleride süperdi.Ezelde yaptığı müzikleri bir dinle bence efsanedir Gökhan Kırdar'a saygımız sonsuz ama Toygar Işıklı bir çok projenin müziğini yapıyor.
Gökhan Kırdar Türkiye standartlarının kat be kat üzerinde..Deli Yürek'ten başlayarak Kenan İmirzalıoğlu'nun bütün dizilerini izledim.Ezel'in dizi müzikleride süperdi.
Gökhan Kırdar Türkiye'de gerçek müzik insanı dendiğinde ilk akla gelen isimlerden biridir.evet ama ezelde çok başarılıydı ayrıca deli yüreğin müzizyeni kimdi acaba albüm albüm dükkanlarda dolaşıyordu cdleri şarkı kasetlerinden daha çok satılıyordu muhteşem müzikleri şarkıları vardı
O nası bir yumruk atış öyle adam nası uçtu öyle
ADAMIN cenesine bir vurdu adam topaç gibi dündü yerinde.O nası bir yumruk atış öyle adam nası uçtu öyle