legolas9900
Favori Üye
Şahingöz Çok Ummadığımız Biri Ama Abdulleyin Olmadığı Kesin .Rüyamda kaçak'ı gördüm. Ama star'a transfer olmuştu 🙂
Şahingöz kim çıkacak acaba çok merak ediyorum 🙂
Reklam yüzünden diziden soğudum birdaha TV'den izlemem artık ayıptır günahtır ya.Reklamdan bir şey anlamasak da geçen bölüme göre daha iyiydi Topçuoğlunun hamlesi güzeldi bu arada.
Süreç Film şu diziyi mahvedecek..Gürkan Uygun için üzülmeye başladım..Dizinin müzikleride çok kötü..güzel bölümdü ama ben kaçak dizisinin konusundan saptığını
düşünüyorum serhatın intikamı olacaktı nereye geldi dizi
hayır dizi şimdi şekillendi başından beridir senaryonun çok dar olmasından ve sadece serhatla ismet beyin kavgasından ibaret olduğundan şikayet ediliyordu şimdi senaryoyu genişlettiler yeni oyuncular ekledilerSüreç Film şu diziyi mahvedecek..Gürkan Uygun için üzülmeye başladım..Dizinin müzikleride çok kötü..
Süreç Film beklentileri karşılayamadı oyunculukta hiçbir problem yok.Hatta Serhat Hakeri,Dadayı ve Doktor Muhteşem üçlü oldular ama yan roller Ertan Hariç kötü Çoluk çocuğun elinde silah var çatışmaya giriyorlar.Kurtlar Vadisi'ne baksana!hayır dizi şimdi şekillendi başından beridir senaryonun çok dar olmasından ve sadece serhatla ismet beyin kavgasından ibaret olduğundan şikayet ediliyordu şimdi senaryoyu genişlettiler yeni oyuncular eklediler
ismet bey ve ertan bir yandan kavgalıyken diğer taraftan ruslarla serhatlar kavgalı artı olarakta şahin göz faktoru var
senaryo çok genişledi ben çok memnunum ne yanı dizi sadece serhatla ismetin kavgasından ibaretmi olucaktı koca dizi ozaman tek sezonluk dizi olurdu ama şimdi rahat 3 sezon gider
tamam cnm oyüzden diyorum bende rusların diziye dahil olmaları çok iyi oldu şimdi serhatların karşısında çok güclü rakipler var ve 2 bölümdürde serhatlar dayak yemekten başka bişi yapamıyor zaten bu sefer rakipleri çok iddalıSüreç Film beklentileri karşılayamadı oyunculukta hiçbir problem yok.Hatta Serhat Hakeri,Dadayı ve Doktor Muhteşem üçlü oldular ama yan roller Ertan Hariç kötü Çoluk çocuğun elinde silah var çatışmaya giriyorlar.Kurtlar Vadisi'ne baksana!
Gökhan Kırdar'ın vadideki müziklerine bak birde buna!Kıraç sevdiğim bir müzisyen ama Binbirgece ve Aliye gibi diizlerde yoksa ne anlar aksiyon müziğinden.tamam cnm oyüzden diyorum bende rusların diziye dahil olmaları çok iyi oldu şimdi serhatların karşısında çok güclü rakipler var ve 2 bölümdürde serhatlar dayak yemekten başka bişi yapamıyor zaten bu sefer rakipleri çok iddalı
ezelin müzizyeni toygar ışıklı harika müzikelr yapıyor gökhan beyden daha kaliteli bence toygar bey kaçağı alsa keşkeGökhan Kırdar'ın vadideki müziklerine bak birde buna!Kıraç sevdiğim bir müzisyen ama Binbirgece ve Aliye gibi diizlerde yoksa ne anlar aksiyon müziğinden.
Toygar Işıklı daha dünkü çocuk Gökhan Kırdar'ın yanında esamesi okunmaz.ezelin müzizyeni toygar ışıklı harika müzikelr yapıyor gökhan beyden daha kaliteli bence toygar bey kaçağı alsa keşke