aga cinayet minayet tutmaz ınu takmıyorum da celal ile cereni küçümseme 10 reytingi bile geçebilirTotalde liderliğimiz garanti desene bu hafta.
Aradan Ab'de Cinayet sıyrılmasında ama ben izleneceğini sanmıyorum.
ama kaçak kesin yükselecek
aga cinayet minayet tutmaz ınu takmıyorum da celal ile cereni küçümseme 10 reytingi bile geçebilirTotalde liderliğimiz garanti desene bu hafta.
Aradan Ab'de Cinayet sıyrılmasında ama ben izleneceğini sanmıyorum.
Celal ile Ceren'i aga izleyemedim yarıda kapattım.Recep İvedik'in tırnağı etmez.aga cinayet minayet tutmaz ınu takmıyorum da celal ile cereni küçümseme 10 reytingi bile geçebilir
ama kaçak kesin yükselecek
Beğendim agada youtube linki çıkmış eklim dedimAga benim fragmanın nesini beğenmedin.
Celal Ile Ceren Star TV'de var. Bence o film O Ses Türkiye kadarı iyi Oranlar almaz Kaçak ve Benim Için Üzülme uzun özet verirse yükselebilirler gibi bence.
Film zaten 21.30 gibi biter bizim diziler 21.15 gibi başlıyor zaten pek çakışmıyorlar gibi bence.
Yok be. 😱 Sürmez bence o kadar.Aga filmin süresi 1 saat 50 dakika reklamlarla 2 buçuk saati geçer rahatlıkla.
Fragman çok iyi olmuş Şahingöz ortaya çıkıyor.
Yok be. 😱 Sürmez bence o kadar.
O filmi ben de izledim aga sen ondan 20 DK sansür yap ama yine de 21.30'u geçiyormuş neyse.İzledim diyorum anlamıyon galiba aç o gün starı bak.