yok inandım uzatmak istemedim önemli değil 😉Bana inanmadı hemşerim belki sana inanır..
peki ozaman 😉Kopyala yapıştır yapıyoruz genelde seni de eklerim bundan sonra.
yok inandım uzatmak istemedim önemli değil 😉Bana inanmadı hemşerim belki sana inanır..
peki ozaman 😉Kopyala yapıştır yapıyoruz genelde seni de eklerim bundan sonra.
Çocuğunu öldürmese bu aşk olabilirdiertanı boğmak istiyorum ben yahu
Çocuğunu öldürmese bu aşk olabilirdi
Merve gibi kıza el kalkmaz kınıyorum Ertan'ıaynen ama ben merveyi dövmesine kızıyorum ne hakla döver yahu
yok aga ya bayram haftasını saymazsak ilk defa ara verdiler sonuna kadar haklılar aksiyon çekmek kolay değil bi vadi bi kaçak stv dizilerini saymazsak bu kadar tempolu aksiyon yapıyorlar zor iş çok zorBunlarda kurtlar vadısıne benzemeye calışıyorlar galiba 1 hafta verip 1 hafta vermicekler
80 dakika dizi 60 dakika reklam milleti diziden soğuttularyok aga ya bayram haftasını saymazsak ilk defa ara verdiler sonuna kadar haklılar aksiyon çekmek kolay değil bi vadi bi kaçak stv dizilerini saymazsak bu kadar tempolu aksiyon yapıyorlar zor iş çok zor
reklamlar yüzünden yükselemedi şu dizi yoksa şuan 10 reytingi çoktan geçmişti80 dakika dizi 60 dakika reklam milleti diziden soğuttular
Ciddiyetsiz bir durum var ortada...Seyirciye saygısızlık.reklamlar yüzünden yükselemedi şu dizi yoksa şuan 10 reytingi çoktan geçmişti
yok aga ya bayram haftasını saymazsak ilk defa ara verdiler sonuna kadar haklılar aksiyon çekmek kolay değil bi vadi bi kaçak stv dizilerini saymazsak bu kadar tempolu aksiyon yapıyorlar zor iş çok zor
Çekimlerinde bir gecikme yokmuş yeni bölüm hazırmış zaten. ATV reklam geliri yüzünden 1 hafta ara vermiş. Kurt diyor.Bunlarda kurtlar vadısıne benzemeye calışıyorlar galiba 1 hafta verip 1 hafta vermicekler
Kim diyor anlamadım orayı?Çekimlerinde bir gecikme yokmuş yeni bölüm hazırmış zaten. ATV reklam geliri yüzünden 1 hafta ara vermiş. Kurt diyor.