Ertan en güldüğüm karakter dizide.Oğlu okulda çocuğu dövmüş Ertan da diyor aslsn oğlum benim erkek oldu demek Adamım ya
Aynen.Ertan'da şeytan tüyümü var anlamadım adam ne yapsa kızamıyorum bile.Ertan en güldüğüm karakter dizide.
Psikopat bir gülüşü var, süper.
tek başına 10 kişiye bedeldir sözünü şahingöz söylüyor sanırım ayyy sonunda şahin göz tekrar dönüyor kaç haftadır gözlerim yollarda kalmıştı
Kaçak 22. Bölüm tanıtım v2
Kaçak 22. Bölüm tanıtım v3
@takas @sürgünüm @berenist @darksaal @vadikızı @Billy Kane @batuhankaralar @legolas9900 @eskici @mrt-06 @ABAY_06 @Polat Şaşmaz @SuskunFelon @SERHAT3456 @Yasin93 @sürgünüm @yatutarsa @XanTier[/USER @Çiğdem-
Kaçak 22. Bölüm tanıtım v2
şahin göz ne zaman karşımıza çıkıcak bukadar bekletmeleri braz sinir bozucu
oktay kaynarca şuan en iyi aday bence şahin göz için gürkan beyle yeniden görmek ahrika olur bu ikiliyi
şahin göze en iyi aday bence şuan oktay kaynarca eninde sonunda bu karaktere bir oyuncu bulucaklar sonucta sabırsızlıkla bekliyorumAynen özledik Oktay Kaynarca'yı.
Selçuk Yöntem'de olabilirdi ama Bugünün Sarayılısı'nda oynuyor.şahin göze en iyi aday bence şuan oktay kaynarca eninde sonunda bu karaktere bir oyuncu bulucaklar sonucta sabırsızlıkla bekliyorum
Maça kadar reklamsız gidecek ne güzel işte!ayol özetsiz diye seviniyorduk özet yerine reklam geldi