nasıl yanı şahin gözemi gelmiş şikayet ben onun dizide görünmesi için bekliyorum 😱😱O sahneler aptallıktı çok şikayet gelmişti.
nasıl yanı şahin gözemi gelmiş şikayet ben onun dizide görünmesi için bekliyorum 😱😱O sahneler aptallıktı çok şikayet gelmişti.
Şikayet sosyal medyadan senarist ve yönetmene geldi. Öyle nereye kadar devam edecekti?nasıl yanı şahin gözemi gelmiş şikayet ben onun dizide görünmesi için bekliyorum 😱😱
şahin göze bir oyuncu bulana kadar devam edicekti işte eninde sonunda bir yeni oyuncu bulunucak sonucta o yazan ergen gruplarını bir elime geçirirsemŞikayet sosyal medyadan senarist ve yönetmene geldi. Öyle nereye kadar devam edecekti?
Ertan'lı sahnelere bayılıyorum sen niye sevemedin bu adamı?şahin göze bir oyuncu bulana kadar devam edicekti işte eninde sonunda bir yeni oyuncu bulunucak sonucta o yazan ergen gruplarını bir elime geçirirsem
benim en sevdiğim oyuncuydu ama nurgule aşık diye seviyorduk biz ertanı aşıktıda senaristler senaryoyu değiştirip salak yerine koydular bizi o bölümden sonra ryting düşmeye basladı zatenErtan'lı sahnelere bayılıyorum sen niye sevemedin bu adamı?
ismet Ali'nin Oğlu Burak Vuruldubenim en sevdiğim oyuncuydu ama nurgule aşık diye seviyorduk biz ertanı aşıktıda senaristler senaryoyu değiştirip salak yerine koydular bizi o bölümden sonra ryting düşmeye basladı zaten
🙂🙂
serhatlar tam zamanında yetiştiler o kadın ölseydi çok morelim bozulurduismet Ali'nin Oğlu Burak Vuruldu
ismet Ali Bici Nihat'tan intikam Alabilirmi Acaba
Samuray Yakuza aha da Çinli. .Çin yapımı.serhatlar tam zamanında yetiştiler o kadın ölseydi çok morelim bozulurdu
şahin göz geliyorSamuray Yakuza aha da Çinli. .Çin yapımı.
İzlediğim en berbat bölüm,hikaye değiştikten sonra iyice saçma bir hal aldı dizişahin göz geliyor
senaryo değişiminden kaynaklandı ama ne olursa olsun bölümler hep heyecanlı ilerliyor bence bu akşamkı bölümüde sevdim ben durgunluk yok 🙂🙂İzlediğim en berbat bölüm,hikaye değiştikten sonra iyice saçma bir hal aldı dizi
hakikaten ya Sahingöz nerelerde kim oldugu nezaman belli olacak!senaryo değişiminden kaynaklandı ama ne olursa olsun bölümler hep heyecanlı ilerliyor bence bu akşamkı bölümüde sevdim ben durgunluk yok 🙂🙂
kısada olsa duyduk sesini çok şükür eninde sonunda bir oyuncuyla anlaşırlar diye düşünüyorum iyi bir oyuncuyla anlaşırsalar eğer serhattan bile daha fazla sevilebilir 🙂hakikaten ya Sahingöz nerelerde kim oldugu nezaman belli olacak!
O kadar da değil Gürkan Uygun'un yerini kimse tutamaz bu dizidekısada olsa duyduk sesini çok şükür eninde sonunda bir oyuncuyla anlaşırlar diye düşünüyorum iyi bir oyuncuyla anlaşırsalar eğer serhattan bile daha fazla sevilebilir 🙂
kara para aşkıda ekle buna 4 k ve 4düde atv kanalında yani başka kanal izlemeye gerek yokO kadar da değil Gürkan Uygun'un yerini kimse tutamaz bu dizide
Tv'de 3 K vazgeçilmez Kurtlar Vadisi,Karadayı ve Kaçak
O seviyeye ulaşmadı henüz.kara para aşkıda ekle buna 4 k ve 4düde atv kanalında yani başka kanal izlemeye gerek yok
dadaylı nasıl dayak yedi o cüceden dadaylıma nasılda vurdu öyle 😱😱😱O seviyeye ulaşmadı henüz.
Doktor : Slkayım mı kafasina? Dadayli : Yok lan ne sıkcan ben şimdi iyi bir doverim onu..Adamimsin Dadaylıdadaylı nasıl dayak yedi o cüceden dadaylıma nasılda vurdu öyle 😱😱😱