cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,667
- Puanı
- 1,060
İlk kez TV’den Sahtekarlar izliyorum. Haftaya GS maçı var, gününde izleyemem.Bölüm biraz sıkıcı ilerliyor.
Asya’nın annesi ve İbrahim mi?
Bu dizi nereye gidiyor.
Komik bir kaç sahnesi mevcut şu ana kadar
Kıskanmak ve Sahtekarlar dizisinden hangisi önce final yaparsa diğerine oyuncu takviyesi yapılır. Öyle bir tarafa evrildi senaryo.
Sen izlemiyorsundur diye spoi içine almıştımİlk kez TV’den Sahtekarlar izliyorum. Haftaya GS maçı var, gününde izleyemem.
Sahtekarlar ve Kıskanmak dizileri birleşecek nerdeyse. Hidayet ve Mediha eski sevgili çıktılar. Ve muhtemelen Ertan, ikisinin çocuğu. Hidayet, Mediha’nın isteği üzerine Cemal Paşazade’yi öldürdü. Now TV dediğin hamleyi yapabilir. Bir dizi biterse diğerinden devam edilir. Hem maliyeti de azaltmış olur kanal.
Bugün izleyeyim dedim ortalık sakinkenSen izlemiyorsundur diye spoi içine almıştım
İlginç bir bölüm oluyor.
Diğer diziye hakim olmadığım için senin kadar hakim olamam diğer kadına ve olaylara.
Dizi şimdi biraz hareketlendi
Kardeşi var mı kadının sizin dizide? Teyzesi çıktıBugün izleyeyim dedim ortalık sakinken
Asya'nın annesi ve İbrahim gelişmesi tuhaf oldu
Önder'i hain yapıp çıkaracaklar herhalde dizidenEşi gittikten sonra o da gidecek gibi
Sonunda Eyüp'ü gördük, itirafçı olmak istiyormuş
Kardeşini göstermediler, oyuncu belli değildir henüzKardeşi var mı kadının sizin dizide? Teyzesi çıktı![]()
Aynen daha belli değil. İki kardeş dizimiz de çok heyecanlı gidiyor.Kardeşini göstermediler, oyuncu belli değildir henüz
Teyzesi çıktığına göre iki dizi arasında öyle büyük birleşmeler olmaz o zaman herhalde![]()
Çok güzeldi çokkk
15. Bölüm Fragmanı
Aaaaaa noldu gııu 😱15. Bölüm 2. Tanıtımı