TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Şimdi Izliyorum "Iyi Şeyler"den kısa özetini müzikler @takas 'ın dediği gibi cidden vasat ya. :)

daha dizinin ilk bölümü yahu durun bir haraketlenmeye
başlayacak dizi ayrıca bana göre ne kurtlar vadisi nede sakarya fırata benziyor

Hadi millet nerdesiniz ya nerdeyse dizi başlayacak 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Hatırladınız mı Kızılelmadaki rus, vadideki erdal kömürcü 🙂

Of be dombra çalıyor 🙂
Cendereden sonra sevdiğim en iyi dizi müziği 🙂

Murad ile Zeynep, "en büyük aşklar, kavgayla başlar" klişesiyle başladı ve öyle de devam ediyor. :)

Sanki müzikler düzelmeye başlamış gibi 🙂

Zeynep'in kafadan mikro sd aldılar 🙂. 🙂

Yav arıyom adamı, tüpçü çıkıyo adresi verin tüp gönderek diyolar 🙂

Okul sahnesi enfesto, okul sahnesinde çalan türkü daha bi enfesto 🙂

Offff ya süper patlama sahnesiydi ya :D Türkü cok güzeldi ismini bilen var mi?

Murad'ın suçluya karşı yaptığı süperdi. Dolu damacanayı ağzına boşalttı ve oradaki suçlu, su istediğine pişman oldu. :)

Kizilelma 2.Bölüm

O sarkiyi bulamadim. "Yitirdim yavrumu yol kenarinda" miydi acaba sarkinin ismi?

Son sahnede çalan türkü;

- Bir Kuzu Meliyor -

Gülten Yıldırım'dan;

Gülsen Bütün'den;

Güzeldi 2. bölüm de, reklamsız gitmesi iyi oldu. :)

Ancak Furkan Palalı saçları kesmiş, bölümün bir kısmında eski hali bir kısmında kısa saçlı. Öyle ki, MİT'in binasına girmeden saçlar kısa içeriye girince uzuyor. Hatay'dan dönerken arabada saçlar kısa, İstanbul'a gelince saçlar uzamış.

Bunlara dikkat etmeleri lazımdı, dizinin daha ilk bölümleri...

Her geçen bölüm daha iyi oluyor sanki. Müzik konusunda da yavaş yavaş toparlanma da var gibi. Sıkıcı sahneler oluyor arada, onlar da olmasa. Yani bir sahne, yayıla yayıla uzuyor gidiyor. Uzun süren bakışmalar, sessiz kalışlar derken zaten sahne öyle geçiyor gidiyor. Dizilerimizdeki uzunluğun sebeplerinden biri de bu. Uzun süren bakışmalar, sessiz kalışlar ve bazı gereksiz sahneler. Her neyse iyi bir bölümdü. İşin içinde aksiyon ve maceranın yanına, komedi ve dram da eklenince değişik bir tat var dizide ve bu çok iyi. Umarım iyi bölümler her geçen bölüm artar ve kendini tekrarlamaz dizi. Hani bazı diziler tekrarlar kendini, tekrarlamasın asla. Kitle her geçen bölüm de artacaktır. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy