Polat Şaşmaz
Favori Üye
yok be aga vadiye benzemiyo bence vadiyle alakası bile olduğunu düşünmüyorum sakarya fırata benziyo şuanlıkDizi Kurtlar Vadisi'ne çok benziyor. Sakarya Fırat izlenimi vermedi bana.
Şimdilik öyle görünebilir ama ben önümüzdeki bölümlerde bunu daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum 🙂yok be aga vadiye benzemiyo bence vadiyle alakası bile olduğunu düşünmüyorum sakarya fırata benziyo şuanlık
Kurtlar vadisini hic hatirlatmadibatuhankaralahatırlatmadí bana Sakarya Fırat ın sahnelerine benziyor2455' Alıntı:Dizi Kurtlar Vadisi'ne çok benziyor. Sakarya Fırat izlenimi vermedi bana.
O arabaya yazık olmadı mı şimdi.. sesine kurban olduğum güzelim mustang ayıptır yaAraba patladıgitti güzelim mustang
Yok ben fragmanda slowmotion aldım o sahneyi mustang değil o maket 🙂 Yoksa o araba antika kolay kolay patlatmazlar 🙂O arabaya yazık olmadı mı şimdi.. sesine kurban olduğum güzelim mustang ayıptır ya
sağlam konu basit diyaloglar ve yumuşak alıştırma dönemi. Iyi gidiyor güzel olacak gibi.Izlenile bilir bir dizi carsamba nin bos oldugunu da hesaba katarsak izleme sansim var![]()