TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Anıl İlter'in canlandırdığı 'Sinan Okçu' karakteri istihbarattan. Çok iyi de rol yapıyor ve direkt diziyi hareketlendirdi. İleride daha da etkili olur. :)

1743456_423858904411292_1863425173_n.jpg

Bölüm sonu.

Bu ne ya böyle bölüm bitmez :T:
Yarim yamalak izledim diziyi yarin sabah erkenden netten izleyecegim.

Kızılelma'nın 3. Bölümünü izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenlere;

kavga sahnesi cok amatörce geldi :(
Furkan Palalı dövüş sahnelerinde çok zayıf,çöp konteyneri sahnesinde kurtulması biraz zorlama olmuş.
Kaleşnikof mermisi konteyner dinlemez delip geçer.Bu kadar iddialı bi dizide bu kadar çok mantık hatası kabul edilemez!
Son olarak hanımefendinin yerine bir erkek geçmesi lazım! Seksist değilim!

dizinin müzikleri tek kelimeyle fiyasko arkadaş müzik diye bişey yok la dizide bunu nasıl farketmiyolar yok yani müzik yok :(
osman sınav dan daha iyi bi iş beklerdim ilk bölümünden sonra yarım yamalak izledim 2.bölümü bu bölüme 5-10 dk baktım ama senaryo zayıf mit konulu bi dizinin çok daha derin olması lazım

dizinin müzikleri tek kelimeyle fiyasko arkadaş müzik diye bişey yok la dizide bunu nasıl farketmiyolar yok yani müzik yok :(
osman sınav dan daha iyi bi iş beklerdim ilk bölümünden sonra yarım yamalak izledim 2.bölümü bu bölüme 5-10 dk baktım ama senaryo zayıf mit konulu bi dizinin çok daha derin olması lazım
Nizamettin Güvenç ve Erdal'dan sonra Kılıç'ı da alsa keşke diziye Osman Sınav
Kıbrıs açıklamalarından sonra Atilla Olgaç'ın yüzüne kimse bakmıyor hani nerde ahde vefa!

Nizamettin Güvenç ve Erdal'dan sonra Kılıç'ı da alsa keşke diziye Osman Sınav
Kıbrıs açıklamalarından sonra Atilla Olgaç'ın yüzüne kimse bakmıyor hani nerde ahde vefa!
aga o şuan ekip1 de oynuyo oraya gelemez :D erdalı gördüm süperdi yav :D ama nizamettini göremedim :D

Bölüm iyiydi aslinda ama yeterince aksiyon yoktu. Bir SF olmayacagi belliydi ama umut veriyor simdilik. Senaryo hareketlenmeli. Üstün körü gidiyor, derinlik yok. Basit isliyor sanki.