TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Kızılelma 4.Bölüm Fragmanı

İlk iki bölümü internetten izledim. Devamını internet olmadığı için izleyemedim :( yakında izlerim 😉

5.Bölüm Özet

Kızılelma yeni bölümde, istihbarat teşkilatına kurulan tuzağı bertaraf etmek için harekete geçen Murad Hasan ve Zeynep öldürüldüğü söylenen El Maruf’u sağ olarak Beyrut’tan alıp Türkiye’ye gelirken yolda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalırlar.

Kızılelma son bölümde, zaman hızla ilerlerken Hasan, Velid’in rehin aldığı çocuklarını kurtarmak için ne yapacağını düşünmeye çalışır, köşeye sıkışmıştır. Ama hiç beklemedikleri bir müdahale olur ve yolda onları bekleyen diğer tehlikeye karşı amansız bir takip başlar.

Diğer taraftan Kızılelma 5. bölümde, Teşkilatın İstanbul birimi, Mcnamara’nın Türkiye’deki diğer faaliyetlerini araştırmak için teknik takip başlatır. Bu takiple Mcnamara ve temsil ettiği uluslararası gücün, Türkiye üzerinde çok tehlikeli bir hedefe doğru ilerlediği ortaya çıkar.

Kızılelma 5. bölümüyle 19:55'te TRT 1 ekranında.

Bu sabah 4. ve 5.Bölümü izledim. Her iki bölümde güzeldi bence. Yukarida paylastigim klip 4.bölüme damgasini vurmus bence. Acaip cok mesajlar iceriyor, bircok gönderme var. Harika ötesiydi.

5.Bölüm hareketli ve heyecanli gecmis. Seker ölmez insallah :T:

tek kelimeyle olmamış bu dizi
Osman Sınav'ın en kötü işi çok ümütliydim ustadan ama bu kadar sıkıcı ve boş olacağını tahmin bile edemezdim
dizide senaryo diye bişey yok mit konulu bir dizi bu kadar basit olamaz ya derin hiçbir konu yok sıradan polisiye dizilerde bile daha derin konular oluyo hiç değilse olay oluyo bunda hiçbişey yok
gerçekten izlerken acayip sıkılıyorum müzik namına hiçbirşey yok dizide dombra dışında müzik diye birşey yok aşırı vasat müzikler
senaristin ve müzisyenin önemi burda ortaya çıkıyo işte senaryo olmadan osman sınav olsa bile olmuyormuş merak ettiğim bu adam sakarya fıratı nasıl yürüttü böyle :D