Benim başım dik. Bu senin tarzın olur ancak.pembe gibi odalara kapanıp ağlıyorsun o yüzden uğraşmıcam seninle
Benim başım dik. Bu senin tarzın olur ancak.pembe gibi odalara kapanıp ağlıyorsun o yüzden uğraşmıcam seninle
ayyy seninle aynı konuları tartışamıcamBenim başım dik. Bu senin tarzın olur ancak.
Cehennem ol. .ssayyy seninle aynı konuları tartışamıcambirkaç beğendiğim (sen de seversin)oyuncunun yılbaşı özel şovlarını izleyip uyucam sabah iş vargud nayt
Aaa hadi oradan ben neysem oyum her zaman.
İşte bir Ünal beybisi doğursan altına boğulacaktun ama kısır çıktınAaa hadi oradan ben neysem oyum her zaman.
İşte bir Ünal beybisi doğursan altına boğulacaktun ama kısır çıktın@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
Fatih'le olmak yeter bana.İşte bir Ünal beybisi doğursan altına boğulacaktun ama kısır çıktın@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
Paragözler xd
Fatih'le olmak yeter bana.
Şimdi apo düşünsün
Yine de Alev alır maçı.
Yine de Alev alır maçı.
Ömer serhat kılıklı Sina için kıvırırkeneApo'yu parçalar bu
Sina haklı galiba...Ömer serhat kılıklı Sina için kıvırırkene
kız o zaman güllerin savaşındayken birlikte olduğu genç oyuncu kimSina haklı galiba...
Başka seçenek kalmıyor zaten, tam pasif oğlan.kız o zaman güllerin savaşındayken birlikte olduğu genç oyuncu kimbence budur
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
orasını bilemezsin bence milletin yatak odasıu sonuçtaBaşka seçenek kalmıyor zaten, tam pasif oğlan.
Aynen başka öyle biri yoktu dizide.orasını bilemezsin bence milletin yatak odasıu sonuçta
ben sadece sina tip olarak bana benziyor dediği için bunu dedim tek sarışın bu bnm bildiğim o dizideki genç oğlanlardan
Bu işten en karlı çıkan pink oldu, intikam ayağına apoyu verip rüzgarı alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?