görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcazMetehan'ın kollarında vücut bulurum ben yine.![]()
görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcazMetehan'ın kollarında vücut bulurum ben yine.![]()
Yönelimim itibari ile olmaz ama senin köprüden önceki son ve tek çıkışın olabilir iyi değerlendir tam tencere kapaq olursunuz.görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcaz![]()
siz daha uyumlusunuzYönelimim itibari ile olmaz ama senin köprüden önceki son ve tek çıkışın olabilir iyi değerlendir tam tencere kapaq olursunuz.![]()
Söylediğim kriterlerdeyim evet. Ama o eve gelin olarak giderim yalnızca. Fatih de karşımda değil yanımda olursa olur.siz daha uyumlusunuzhem sen hep imam hatip mezunu, edepli, muhafazakar biri olduğunu söylüyorsun; ünallara sen daha çok yakışırsın
yani ayrıca karşı odanda fatik olacak![]()
maalesef kontenjan dolmuşSöylediğim kriterlerdeyim evet. Ama o eve gelin olarak giderim yalnızca. Fatih de karşımda değil yanımda olursa olur.![]()
O kontenjan benimle dolar yalnızca.maalesef kontenjan dolmuşneyse ben Elsbeth teyzemi izlemeye gidiyorum sen de bak ağla
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırımQueen once Görkemi sonra seni yok eder inş@Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @Emre Ozansoy @cookies @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam
Görkem=SEN
Pinko=TÜM FORUM![]()
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırım![]()
Nilay ın üstüne düşen sütunlara üzüldüm
O kontenjan benimle dolar yalnızca.![]()
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırım![]()
Nasıl paçoz biri
Senden paçoz olmasın.
Bunun nesini begeniyorlar anlam veremiyorum cidden![]()
Görkem bir tek Fatik i sever demek ki Fatik eşşekler cennetini boyluyorSenden paçoz olmasın.![]()
Görkem bir tek Fatik i sever demek ki Fatik eşşekler cennetini boyluyor
Seher olur ancak.Görkem bir tek Fatik i sever demek ki Fatik eşşekler cennetini boyluyor
Bal bal, insallah![]()
Fatik Fatih diye diye serhatın akıl sağlığı şu noktaya gelmiş ,yazıkSeher olur ancak.Fatih'i çıkartamazlar.
![]()
Fatik Fatih diye diye serhatın akıl sağlığı şu noktaya gelmiş ,yazık
Sen de inanıyor musun bu safoz'a?Cidden bir psikologa görünsün![]()
Fatih'in kollarına koşarım ancak böyle.Fatik Fatih diye diye serhatın akıl sağlığı şu noktaya gelmiş ,yazık